Gebeurd

En de kerstman las mee

Ieder jaar ga ik op zoek naar het perfecte kerstkado voor de familie en Het Vriendje. Ik doe dan mijn best om iets leuks te vinden en meestal zijn de mensen wel vrij tevreden met de kadootjes die ze krijgen. Of doen ze alsof. Dat kan uiteraard ook. Enkele weken geleden schreef ik over mijn onrealistisch lijstje met dingen die ik wilde voor kerst, dingen die niet te koop zijn in de winkel, want eigenlijk had ik dit jaar niet echt nood aan materiële zaken. Ik had meer nood aan die items die op dat lijstje stonden.

En de kerstman las mee.

Vorige week donderdag belde Het Vriendje me ‘s ochtends op. Dat hij een job had. Hier, in Leuven. Dat hij, uit al die kandidaten, diegene was die ze wilden. En het was niet zomaar een job. Nee, het was een pracht van een job. Een vacature die ik hem nog heb doorgestuurd. Ik begon enthousiast op mijn geïmproviseerde bed te springen.

Eergisteren heeft hij zijn contract getekend. De eerste maandag van januari begint hij te werken. Ik ben blij en vooral opgelucht. Er is een einde gekomen aan al dat zoeken en wachten en die teleurstelling van altijd “te weinig ervaring”. Nu kunnen we goedgemutst en gemotiveerd beginnen aan het nieuwe jaar dat waarschijnlijk wel veel verandering met zich mee zal brengen.

You Might Also Like

 • Mike

  Dat zijn leuke dingen voor de mensen, dat lezen we graag zie. Zo van mensen die droomjobs vinden…

 • co²

  Als dat geen mooi einde vormt van 2009 en een schitterend begin van 2010 ! Veel plezier aan allebei !

 • lamazone

  De max!

 • Goofball

  super!!!!!!!!

 • lucie

  Wow, fantastisch!
  Hopelijk had je een vrolijk kerstfeest, en ik wens je nog een fantastisch nieuwjaar!

 • Gwendolyn

  Super zeg! Leuk om zo’n goed nieuws te krijgen om het jaar mee af te sluiten en een nieuw jaartje te beginnen dat waarschijnlijk al niet meer stuk kan! 😉 Heel veel plezier tijdens de laatste dagen van 2009, en het ziet er hier trouwens erg mooi uit!

 • Ráchie

  Gefelie, ik begin de 1e maandag in Januari ook met m’n eerst echte baan, eindelijk! 😀

 • Billie Brown

  Super! Dat geeft hoop aan hen onder ons die ook al even zoeken, en wel in dezelfde regio 🙂 Waar begint hij?

 • Pin It on Pinterest