Gemaakt

Nog een kaartje

Maandagmiddag kreeg ik een telefoontje. Dat het zover was. Dat hij er eindelijk was. En dat betekende dat er nog enkele gegevens op het kaartje moesten gezet worden voor het naar de drukker kon. Gisteren kreeg ik het kaartje van de trotse papa in mijn handen gestoken en eigenlijk is het toch altijd leuk om iets tastbaars te hebben dat je hebt gemaakt. Web is leuk, maar af en toe eens een print designtje, ja, dat is ook wel eens leuk. ๐Ÿ˜€

IMG_0462
Up next: een trouwuitnodiging. En blijven gaan met die banaan.

En oehoehoeh! Mijn camera deed van facial recognition op het getekende mannetje. Yeah. Mijn camera is slim. ๐Ÿ˜›

You Might Also Like

 • Sil

  Leuk kaartje ๐Ÿ™‚

  en ook een beetje leuke verwijzing naar uzelf

 • Kathleen

  @Sil: Hahaha… De tekst is volledig en geheel door hen geschreven. Ik zit er voor niets tussen, maar heel stiekem is het wel grappig. ๐Ÿ˜‰

 • Lime

  “En oehoehoeh! Mijn camera deed van facial recognition op het getekende mannetje. Yeah. Mijn camera is slim.”

  Of ge kunt gewoon goed tekenen natuurlijk ๐Ÿ™‚

 • Desiree

  Wat een superleuk kaartje! Heel origineel ๐Ÿ™‚

 • Pin It on Pinterest