Gemaakt

Een testlapje

En toen begon Kathleen weer te haken. Ik heb nooit ontzettend veel gehaakt, maar ik doe het eigenlijk wel graag. Het is leuk om bijvoorbeeld op de trein te doen en heel toevallig zit het ook een beetje in de genen. De mama heeft haar trouwjurk gehaakt. I kid you not. Gehaakt. Trouwjurk. Respect voor de mama.

Onlangs kocht ik nog een boek met haakpatronen, met de gedachte er ooit eens werk van te maken. Het gebeurde sneller dan verwacht. Het kriebelde. Dus haalde ik een bolletje katoen… wol… acryl… wat-dan-ook dat ik hier nog had liggen boven en begon er aan. Het begin liep een beetje schots en scheef. En zo kwam het dat ik dit weekend een testlapje maakte om een paar verschillende steken te oefenen. Eerlijk gezegd denk ik dat ik nog wel wat meer oefening kan gebruiken. ๐Ÿ˜›

testlapje

Haha. Niets bijzonders, maar het leek me wel leuk om even te laten zien dat oefening kunst baart. Tegen het einde van het jaar ga ik namelijks iets groots haken. Ik weet nog niet wat, maar het lijkt me wel leuk om dan iets groots te haken. Geen trouwjurk. Nee. Dat nog net niet. Maar… iets… groots. Yup.

You Might Also Like

 • Saar

  Oh wat mooi!!

 • Twinkeltje

  een hangmat, oh yeah! ๐Ÿ˜€

 • Kathleen

  @twinkeltje: dat is eigenlijk een vrij briljant idee…

 • vleervlinder

  mooie kleur!
  ik dacht eigenlijk ook aan een hangmat ๐Ÿ™‚
  of als het dan nog nodig is: een huis ๐Ÿ˜‰

 • lucie

  Ik kan ook een beetje haken, maar wat gij gemaakt hebt ziet er toch veel beter uit! Als ik haak zijn het voornamelijk tasjes en pennenzakken in leuke kleurtjes. Dat zijn zo van die projecten die afgeraken voor ik het weer beu ben ๐Ÿ™‚

 • Eva

  En daar vragen ze bij de winkel veel geld voor, niet voor dat lapje maar voor iets groots gehaakt. Geweldig dus als je het zelf kan. Een plaid ofzo, oh eigenlijk wil ik wel een plaid gehaakt. Zal ik het nu ook gaan leren of toch maar aan de studie en er 30euro voor betalen?

 • Annelyse

  ik ben benieuwd naar wat nog zal volgen.
  Alvast veelbelovend

 • Bram

  Zijn er foto’s van die trouwjurk? Manspersoon zijnde heb ik doorgaans behoorlijk weinig interesse in die dingen, maar deze klinkt best wel cool ๐Ÿ˜€

 • Pin It on Pinterest