Gemaakt

Onnozele muts!

Een tijdje geleden zag ik op Elsie’s blog een tutorial voor een schattige muts. Wel, die muts zag er alleszins schattig uit op haar hoofd. De tutorial was helemaal niet moeilijk, zelfs een noob als ik begreep het, dus besloot ik die muts gewoon zelf te maken. Dus vorige week tijdens het kijken van Project Runway, haakte ik die muts. En om eerlijk te zijn, het ziet er helemaal niet zo schattig uit als bij Elsie. Het ziet er… onnozel uit. Het mist nog een pompom bovenop, misschien maakt dat de muts wat minder onnozel?

Fotografisch bewijs van de onnozelheid

Muts 1

Dit weekend besloot ik een andere muts te maken, een die ik op threadbanger had gezien. Ook deze tutorial zag er gemakkelijk genoeg uit voor een noob als mezelf, maar opnieuw zag het er toch weer niet helemaal uit zoals ik dacht. Het ziet er meer uit als een douchemutsje of zo’n papieren mutsje dat je aan moet als je een operatiekamer binnengaat. Ik denk dat dat vooral door de kleur komt. Yup. Nog een onnozele muts dus.

Fotografisch bewijs van de onnozelheid

Muts 2

Och ja, ik ben teminste aan het oefenen en het haken op zich gaat eigenlijk vrij goed. En ik heb een idee voor mijn volgende projectje. Iets waarbij ik géén tutorial zal volgen. Gewoon… haken op het gevoel af en zien wat er dan verschijnt. Spannend. To be continued!

You Might Also Like

 • Lnnkz

  Ik vind het al enorm knap dat je dat voor elkaar hebt gekregen!!!

 • hoow

  muts 1 vindt ik wel mooi!
  zou een kap kunnen zijn aan je trui

 • Mirthe

  Ik vind die eerste nochtans de moeite! 🙂
  De tweede is iets minder.

 • lucie

  De eerste ziet er net hetzelfde uit als op de tutorial hoor, mss wat meer “tjoepke”. En het tweede is een franse baret, die zien er altijd onnozel uit vind ik, maar ge hebt wel een schoontje gekmaakt, en er zijn zeker mensen die dat gaan willen dragen.

 • kleine

  Alle jong, ik vind ze allebei leuk. Maar de tweede staat je niet echt ^^

 • Emma

  Ik vind dat eerste mutsje super leuk, ik had ze ook gezien bij Elsie maar ik kan dat écht niet maken hoor ^^

 • Pin It on Pinterest