Gebeurd Gemaakt

Een monster voor Haïti

Zoals iedereen intussen wel weet, schudde de aarde nogal hevig op 12 januari in Haïti. Zo hevig dat heel wat mensen stierven, dakloos werden en heel wat kinderen hun ouders verloren. Er zijn al heel wat grote acties op touw gezet en er zijn al miljoenen euro’s ingezameld. Hoewel ik 12-12 een goed initiatief vind, heb ik altijd mijn vragen of dat geld wel terecht komt bij diegene die het het meest nodig hebben. Dit weekend zag ik een papier uithangen in vele winkels in Lier over het opvanghuis Mamosa van Lierenaar Jan Hoet (what’s in a name, right?). Nu dat is een project dat wel wat centjes kan gebruiken.

Dus. Ga ik een knuffel veilen. Het geld wordt integraal gestort op de rekening van Mamosa en dan maar hopen dat ze hun werking kunnen verder zetten.

Monster? Welk monster?
Het gaat om dit paarse monster. Gemaakt uit vilt en ongeveer 28cm hoog. De breedte… uhm… *neemt meetlint* met zijn armpjes open… ook 28cm. Dames en heren, we hebben hier te maken met een, jawel, vierkant monster. 😛

monster

Hoe gaat het in zijn werking?
Als je geïnteresseerd bent, dan laat je hieronder in de comments het bedrag achter dat je wil geven. Een beetje zoals in Ebay, maar dan in de comments. We zien wel hoe het loopt. Alleen serieuze biedingen als het kan. Oh wee de grapjas die 10.000€ schrijft. Die zal ook 10.000€ geven. Al moet ik u opzoeken in Oezbekistan. Soit. Bieden gaat tot zondagavond 31 januari 2010 tot 20u. Achteraf neem ik contact met je op, dus laat zeker een e-mailadres achter, en dan stuur ik je het monster op. Zo eenvoudig is het.

Startbod
Ik heb besloten toch maar even een startbod in te voeren zijn 4€. Vraag me niet waarom 4€, maar het is 4€. 😛

Hebben we nog niet genoeg gestort?
Waarschijnlijk heeft iedereen al heel erg zijn best gedaan. We hebben allemaal als gekken sms’jes zitten sturen naar radio 12-12 en massaal gekeken naar de televisiebenefiet. De bedragen die we hebben ingezameld zijn echt… jawdropping. Waarom opnieuw centen naar Haïti sturen? Tsja. Ze hebben het nodig. En hey, je krijgt er een cool monster voor in de plaats als je hier meedoet aan de veiling. Wat wil je nog meer?

Dus.
Ready? Set. GO!

You Might Also Like

 • Annie

  15 euro!

  leuk initiatief! en geweldige blog btw!

 • Uw Moeder

  5 euro!
  Da’s verzendkosten niet meegerekend, veronderstel ik.

 • Kathleen

  @Uw Moeder: de verzendingskosten neem ik voor mij 🙂

 • hoow

  6€!! hier

 • ktrn

  17 euro!

 • roelio

  20 Euro!

 • Sigrid

  22 euro!

 • Anne-Catherine

  25 euro

 • Pin It on Pinterest