Gebeurd

De geschiedenis van een semi-nomaad

Tijdens het laatste kerstfeest van vorig jaar, wat gisteren plaatsvond, liet ik de familie trots de foto’s zien van onze nieuwe stek. We wonen er nog niet, maar ik had voor alle zekerheid de foto’s van immoweb geplukt zodat de nieuwsgierige ouders, zussen en broers, tantes en nonkels konden meegenieten. Het was toen dat plots een van die tantes de uitspraak deed: “Gij hebt toch al veel verhuisd hé?”. En ik kan haar daarin geen ongelijk geven. Het begon allemaal in het jaar onzes heeren 2007. Een overzicht.

Maart-April 2007: Surinameplein, Amsterdam.
Mei-Juli 2007: Ouderlijk huis
Augustus-September 2007: Anton Petershof, Amsterdam
September-Oktober 2007: Pieter Langendijkstraat, Amsterdam
November 2007: Ouderlijk huis
December 2007-Juli 2008: Tiensestraat, Leuven a.k.a. de oranje studio
Juli 2008-Maart 2010: Redingenstraat, Leuven

En dan in maart verhuis ik weer. Ik geef toe, een toestand als in 2007 zal ik niet snel meer meemaken en misschien maar goed ook. De komende drie jaren ben ik wel van plan om samen met Het Vriendje in dat apartement te wonen dat we er hebben uitgekozen, maar ergens in mijn achterhoofd vormt er zich langzaam maar zeker een plan om opnieuw te verhuizen. Deze keer niet binnen België. Grootse plannen, dat zijn het nog. Eerst even hier settlen en zien hoe dat gaat. Daarna kunnen we weer verder.

You Might Also Like

Pin It on Pinterest