Gedacht

Avondactiviteiten

Al een paar dagen zit ik hiermee. Dan kom ik thuis na een lange werkdag en zit ik toch nog vol ideeën. Dan ga ik het lijstje in mijn hoofd af. Wat kan ik vanavond doen?

Tekenen. Veel tekenen.
Een handtas maken.
Of die ene knuffel die ik al zo lang wil maken.
Een film kijken.
Kladderen met verf.
Een honderdtal pagina’s lezen in dat ene boek.
Misschien een nieuw design maken voor mijn blogje.
Mij nog eens aan Kleintje zetten.
Cupcakes maken. Yeah.
Een smoothie gaan drinken bij een vriendin.
Schrijven. Ooh ja, werk maken van dat boek dat ik graag wil schrijven.

En uiteindelijk komt het altijd op hetzelfde neer. Dan zet ik mij voor mijn computer, begin ik doelloos rond te surfen, kijk ik naar de dingen die anderen hebben gemaakt, de tekeningen, de tassen, de knuffels en vervloek mezelf dat ik niet zo goed kan tekenen of naaien. Dan lees ik de verhalen die anderen hebben geschreven en vraag ik me af waarom ik geen geweldig plot kan bedenken. Of zoek ik recepten op die ik niet opsla omdat ik denk dat ik ze toch nooit tot een goed einde zal brengen. Dan staar ik ettelijke minuten aan een stuk naar een lege file in Photoshop en bedenk ik me dat ik misschien toch niet zo heel erg creatief ben.

Potdekke, dat moet maar eens gedaan zijn. Geen computer meer voor mij vanavond! Pfff… alsof acht uur op een dag achter een computerscherm zitten nog niet genoeg is.
Maar eerst nog even dit blogberichtje afwerken. Uiteraard.

Ahum.

You Might Also Like

 • Kim

  Oh my god, dat is kimmi gedrag :p Alleen is het bij mij terecht .. Ik ben écht niet geweldig creatief .. Maar gij, komaan 🙂

 • vleervlinder

  ik heb juist hetzelfde… ik heb al genoeg ideetjes maar als ik dan rondkijk op flickr om inspiratie op te doen, kom ik zoveel mooie dingen tegen dat ik er zelfs al nimeer aan durf beginnen 8-/

 • Plutomeisje

  Haha, zo verschrikkelijk herkenbaar…
  Efkes inspiratie gaan opdoen online eindigt hier altijd in het urenlang rondsurfen op blogs van mensen die allemaal stukken creatiever en vooral productiever zijn. Uiteindelijk heb ik dan zoveel dingen die ik wil doen, dat als het dan eens lukt om mijzelf van de laptop weg te sleuren, ik meestal in een eindeloos overleg met mijzelf beland over wat ik eerst ga doen. Om dan weer achter de laptop te eindigen om toch vlug nog een beetje inspiratie op te doen ivm mijn gekozen project.. -__-

 • ktrn

  Ha, hier nog zo eentje! Er liggen hier nog tal van stofjes te wachten om genaaid te worden en vellen karton die vragen om aandacht (printen, stempelen, tekenen, whatever..). Maar steeds weer moet er nog wat gezocht worden op internet vooraleer eraan te beginnen. ‘t Eindigt meestal in bed met een boek of voor de tv, lekker makkelijk, dat lukt altijd ^^

 • Pin It on Pinterest