Gebeurd

Typisch

Ik heb zo de neiging ziek te worden als er iets belangrijk te gebeuren staat. Je weet wel, eindexamens, kerstfeestjes, mijn eerste communie,… En nu is het weer van dat. Dit weekend gaan we de sleutel krijgen van ons appartement. Wie krijgt donderdag opeens een aanval van maag-darmontsteking, buikgriep achtige toestanden? Jawel. Moi. Ikke.

Op de koop toe heeft Het Vriendje het ook zitten. Bij hem is het donderdagavond begonnen. Heb ik hem besmet toen ik hem twee minuten zag op weg naar huis donderdag of hadden we allebei dat beestje al in ons systeem zitten, dat blijft de vraag. Hij heeft het wel wat erger zitten. De arme schat. Maar we bijten door. Morgen steken we ons vol met immodium en motilium en dan gaan we er voor. Dan gaan we die sleutel halen en niemand of niets, zelfs geen buikgriep, zal ons tegen houden.

You Might Also Like

  • co²

    Ohw! Niet leuk. Snelle beterschap gewenst !

  • Pin It on Pinterest