Gebeurd

Dingen die je op de harde manier leert

 • Volg de handleiding van Ikea meubelen anders krijg je kasten op je voet en dat doet verschrikkelijk pijn. De blauwe plek die de dagen na het ongeluk je voet siert is ook niet meteen een schoon zicht.
 • Over blauwe plekken gesproken: rond mijn linkerknie begint er zich een nieuw sterrenstelsel te vormen bestaande uit blauwe plekken. Vraag me niet hoe die daar komen, maar ze zijn er. Ik en blauwe plekken ook. *diepe zucht*
 • Het Vriendje eet een half brood per maaltijd. Ik eet drie sneetjes.
 • Pindakaas is verslavend.
 • Een auto en een rijbewijs kunnen soms wel eens handig zijn. Vooral als je boodschappen moet doen voor de hierboven genoemde veelvraat. Een trekkerszak van 25L, een vrij grote rugzak en een plastieke doos vastgebonden op de achterkant van mijn fiets kwamen er aan te pas zaterdag om de boodschappen veilig thuis te brengen.
 • En dan heb ik het nog niet over de stofzuiger die we met de fiets naar huis hebben gesleurd. Alhoewel dat nog vrij vlotjes ging. Ik ben dan ook zeer goed getraind in het gebruik van snelbinders. Auto. Rijbewijs. Misschien toch eens werk van maken.
 • Extreme rommel is niet mijn ding.
 • Ons appartement staat boven op een vrij steile heuvel en die steile heuvel gaat mijn dood nog worden. Geen pretje om op te fietsen, wel zalig om naar beneden te sjeeshen.
 • Het Vriendje en stof gaan voor geen meter samen. Dat wist ik al wat langer, maar nu is het nogmaals zeer uitvoerig bewezen. Vandaar dat de stofzuiger zeer noodzakelijk was.
 • Sommige dingen smijt je best gewoon weg. Meteen.
 • Zonder internet leven is vrij goed om alles in orde te krijgen in het appartement, maar af en toe iets kunnen opzoeken (bv. een handleiding van een bepaalde kast) zou toch handig zijn

You Might Also Like

 • z

  Wat het halen van een rijbewijs betreft: rijscholen kan je ook betalen met opleidingscheques! Dat scheelt toch maar weer wat.

 • Pin It on Pinterest