Gemaakt

Time Out

Als ik ziek ben, dan doe ik het meteen goed. Dinsdagochtend kreeg ik te horen van de dokter dat ik een combinatie van de griep en een blaasontsteking had. Waarschijnlijk was mijn weerstand tijdelijk geheel onbestaand en had ik dus alle mogelijke infecties en andere dingen die ik kon oplopen, opgelopen. Er zijn fijnere dingen, geloof me vrij.

En dus bracht ik de afgelopen dagen voornamelijk al slapend door. Een uurtje lezen werd vaak gevolgd door twee uur slapen. Zo een toestanden en nu is het zo dat ik daar wat ambetant van word. Ik moet bezig kunnen zijn met mijn handen op een toetsenbord, met een potlood of met naald en draad. Als dat niet gaat, dan word ik langzaam maar zeker zot. Dus op de momenten dat het wat beter ging en dat ik niet aan het slapen was, besloot ik iets te doen met mijn overschotjes vilt. En zo kwamen deze magneetjes tot stand. Eenvoudig en snel klaar en ook makkelijk te maken in bed. Yeah. Een mens moet zich met iets bezig houden he?

magneten

Het gaat intussen weer wat beter. De blaasontsteking is godzijdank al gedaan. Dat was de eerste en hopelijk ook de laatste keer in mijn leven. Ugh. De griep hangt nog wat in mijn lijf en vooral de keel en maag doen nog wat moeilijk. Ik kan weer wat achter de computer zitten, wat ook weer een stap vooruit is. Intussen ga ik nog wat sloten thee drinken en hopen dat ik na het weekend weer tip top in orde ben.

You Might Also Like

 • Greet

  Ocharme! Blij dat je weer beter begint te worden.
  Superkoddige magneetjes, ik zou er echt nog geld voor geven als ik die in de winkel zag liggen 😀

 • Daphné

  jij moet echt een webwinkeltje maken met je spullen… Zo geniaal!!!

 • Daphné

  Véél beterschap nog!!!

 • Anne

  Oewie dat olifantje is leuk !

 • Niet Roger

  Grappige magneetjes die je daar in elkaar gestoken hebt.
  Bij deze veel beterschap zodat je niet al te zot moet worden omdat je niet bezig kan zijn met je handen.

 • bart

  wordt maar snel beter!
  die olifant is wel netjes trouwens

 • co²

  Gelukkig werd je creatieve geest niet aangetast door die ziektekiemen! Geweldige magneetjes.
  Snelle beterschap gewenst.

 • Eefje

  Veel beterschap voor de rest van de ziektes!
  Het zijn inderdaad heel erg schattige magneetjes, ik zou ze ook zo meenemen als die in de winkel lagen.

 • Pin It on Pinterest