Gemaakt

Gerard

Ziezo. Nieuw designtje op mijn blog gegooid. Er moet hier en daar nog aan gesleuteld worden, maar het was de hoogste tijd voor wat verandering.

En dan is er ook nog deze jongeman die ik graag aan jullie wil voorstellen. Gerard. Ik heb weer zin om te naaien en dingetjes te maken. Gerard is het eerste project in een reeks van heel veel spulletjes die ik de komende weken ga maken. De nieuwe omgeving en vooral de plaatsing van bureau/knutseltafel werkt blijkbaar inspirerend.

Gerard

Een tijd geleden duwde de mama mij een grote oranje tas gevuld met alles overschotjes stof in de handen. Ze had die gevonden toen ze door oma’s spullen ging en dacht dat ik er misschien wel wat mee was. Tot nu toe had ik eigenlijk niets gedaan met die overschotjes. Maar een paar dagen geleden was ik er in aan het rommelen en vond ik een stukje tweed. Waarschijnlijk komt het van een jas van opa die oma ooit heeft hersteld. Ik vermoed dat het zoiets zal zijn.

Ik kon het stukje stof niet laten liggen en besloot Gerard te maken, een leergierig buitenaards wezentje dat naar onze planeet is afgezakt om wiskunde en Frans te leren. Het was een waar genoegen hem in elkaar te steken, alleen heb ik nogal gevloekt op zijn strikje. Zo iets klein en zo een geprul om te maken. Djeeshes. Maar we zijn er uit geraakt. En nu verblijft Gerard hier ten huize Verbeelding. Af en toe leer ik hem wat woordjes Frans. Mijn wiskunde is nooit heel goed geweest, dus misschien moet Het Vriendje dat maar voor zijn rekening nemen. Intussen kan ik dan beginnen aan een paar nieuwe projecten, want mijn hoofd stroomt over van de ideeën.

You Might Also Like

 • Plutomeisje

  Aaah, zoiets schattig 😀 Hoe groot is het ongeveer?
  En me likes het nieuwe blogdesign ^-^

 • Annie

  leuk! en de nieuwe layout is ook geweldig!

 • Wollie Konijn

  Cool! Echt toffe beestjes allemaal… Al ben ik natuurlijk wel een grote kneun-fan 🙂

 • kleine

  OOOOOOO ik wil ooook! Mag Gerard eens met mijn ugly dolls komen spelen? 🙂 En ja, ik ben ook fan van de nieuwe lay-out, leuke kleurtjes enal! (en en, danku voor het linkje <3)

 • Alice

  I love Gerard.. als je een babysit nodig hebt. maar 1 adres: Wonderland! (Waar Gerard ons ineens wat frans en wiskunde mag bijbrengen.)

 • Lime

  Ik vind je nieuwe layout echt supermooi, Kathleen!

 • Priscilla

  Je layout is erg leuk! En ik vind Gerard superleuk bedacht en geknutseld!

 • Dorien

  Wat een lief buitenaards wezentje!

  Heb het oude blogdesign niet gezien, maar het nieuwe ziet er heel leuk uit! 😉

 • Niet Roger

  Gerard is cool. Gedigitaliseerd zou ie volgens mij zo kunnen meedoen in een productie van Pixar of zo.

 • Saar

  Hij is cool!!

 • Eefje

  De nieuwe vormgeving is overzichtelijk en mooi, ik ben voor. 🙂
  En Gerard is inderdaad superschattig. Als je een heleboel van zulke projectjes gaat beginnen, zou ik echt wel een etsy-winkeltje openen ervoor. (Anders is straks je huis vol. ;))

 • lamazone

  Mooi design. Strak en speels.

 • co²

  Het is hier leuk veranderd! Gerard is weer een leuke creatie!Hij komt er deftig voor 😉 . Ik ben al benieuwd naar welke ideetjes daar nog allemaal aan het borrelen zijn..

 • Rianne

  Mooi design!

 • Pin It on Pinterest