Gebeurd

Nummeurkeun Neugeuneundeurteug

Dit weekend ga ik werken aan mijn Life List, meer bepaald aan nummerken 39. Samen met Het Vriendje, zijn mama en haar partner trek ik naar Zweuden. Het land van Ikea! IKEA!!! Van köttballur! Van Pytt i Panna (ha, ik dacht dat dat IJslands was :P)! Van knäckebröd! Van de meren! Of wacht, was dat laatste Finland? Maakt niet uit. Het land van het kokske en die spiesie spaisie sussie! Heut leund veun de eu kleunk!

En boy oh boy, kijk ik naar dat alles uit! Er gaat misschien zelfs nog sneeuw liggen. Sneeuw! En misschien zien we elanden! EULEUNDEUN!

Maar ik vraag me nu toch wel een ding af: de paashaas, komt die ook in Zweden? De paasklokken misschien? Iets anders dat paaseiren met zich meebrengt? Iets? Iemand? Sinterklaas misschien? Nee? Want geef toe, geen paaseieren eten op Pasen, dat zou een beetje jammer zijn.

You Might Also Like

 • Sanne

  Heel veel plezier 🙂 En ik zal voor je duimen dat ze er paaseieren hebben!

 • hoow

  Als een Zweud “hey” zegt tegen je, antwoord je best niet hetzelfde terug.
  Want dan denkt hij, of zij, dat je ook Zweuds bent en begint hij Zweuds te ratelen tegen je.
  En dan sta je daar.

 • Niet Roger

  Zelf een paasei meesmokkelen kan natuurlijk altijd helpen om er eentje te kunnen verorberen op Pasen. Of misschien doet je vriendje dat ter verrassing voor jou nadat hij je blog gelezen heeft? 😉

 • Caramieke

  Hey,

  In Zweden vieren ze Pasen met snoep en een soort paascola. Lekker zoet dus. Veel plezier!

 • Pin It on Pinterest