Gebeurd

Jette bra!

Dat is min of meer het enige Zweeds dat ik heb opgestoken. Dat en het woord voor ‘snoep’. Een ding staat vast, ik heb een fijn weekend achter de rug. Wat wil je meer? Rust, prachtige natuur, sneeuw tot aan mijn knieën, fijn gezelschap, het beste eten van noord Europa en een goed boek. Meer moet dat voor mij niet zijn. Een paar kiekjes.

watervalletje Het meer ons verblijf

BBQ in de sneeuw Lunch aan de stroomversnelling Gekleurde sneeuw

Typisk svensk Blauwe steen IJs

Mei boom Den denker Euleundenspeuren

En oh ja, de paashaas heeft ons daar ook gevonden. Oef. Volgens mij is hij te eland gekomen, want er waren voetsporen (zie laatste foto) in onze tuin van een eland.

You Might Also Like

  • Saar

    I love the photo’s <3 Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad 🙂

  • Pin It on Pinterest