Gebeurd

En toen had ik een printer

Ik droom al lang van een printer. Een bepaalde printer om correct te zijn namelijk de Canon Pixma ip4700. Waarom die? Dubbelzijdig printen uiteraard! Maar toen ik onlangs naar de computerwinkel ging, bleek de printer niet meer in voorraad te zijn. Drama! En toen we vorige week even tussendoor een wasmachine gingen kopen, toen bleek dat ze bij de Vandenborre dat model nog wel in hun toonzaal hadden staan, maar niet meer in voorraad hadden. Ik heb meerdere malen gevloekt, want eens ik iets in mijn hoofd haal, dan moet en zal ik er alles aan doen om dat te verwezenlijken. En ik wilde die printer en geen andere. Want blijkbaar zijn er niet veel printers die dubbelzijdig printen en die ook nog eens aparte inkt cartridges hebben en die cd’s en dvd’s kunnen printen en die er leuk uitzien.

Dus besloot ik die printer maar online te bestellen, want op Pixmania was hij nog wel in voorraad! Ha! Ik bestelde hem zaterdag, woensdag werd mijn aankoop bevestigd en gisteren stond er een mannetje van de koerierdienst aan de deur met de printer. Stiekem had ik gehoopt dat dat ging gebeuren, anders had ik moeten wachten tot na het weekend om er mee te beginnen prutsen. In no time was de printer klaar om zijn ding te doen en drukte ik mijn eerste documentje af.

En nu kan ik niet stoppen met denken aan de dingen die ik allemaal kan doen nu ik een printer heb. Ik heb nog nooit een printer gehad. Een eigen printer. We hadden er thuis wel een, maar die werd voornamelijk gebruikt om opstellen, eindwerken en later, tijdens de jaren Journalistiek, artikels uit te printen. Echt prutsen heb ik er nooit mee gedaan. Maar nu… boy oh boy! Ik heb onlangs paper toys leren kennen en ik kan niet wachten om mijn creativiteit daarop te laten botvieren. Ik kan illustraties op lekker dik papier uitprinten, in een mooi kadertje steken en cadeau doen. Ik kan mijn eigen kaartjes printen. Ik kan opensource naaipatronen printen (want ja, dat bestaat!).

Met andere woorden: ik ben een heel blij meisje momenteel.
*aait haar printer*

You Might Also Like

  • Lucie

    Nu nog een naam zoeken voor uw printer!

  • Eva

    Dat is heel fijn dat je dubbelzijdig kunt printen!

  • Pin It on Pinterest