Gebeurd

Sunshine Award

Ik zag had hem al een keer gekregen van Gadolinia een tijdje terug en gisteren kreeg ik hem opnieuw, deze keer van Sese. Eigenlijk weet ik niet goed hoe of wat die award net is of waaraan ik hem heb verdiend, maar dames, bedankt. 😀

En ik geef hem met veel plezier door aan Lila, Creakir en MissPatee*, omdat het ympathieke, creatieve dames zijn die gisteren uiteraard ook aanwezig waren op de zeer geslaagde eerste samenkomst van Het Leuvens Stiksel, waar eigenlijk behoorlijk weinig genaaid werd. Ahum. Maar mijn volgende projectje is wel uitgeknipt geraakt! Da’s al iets. Maar het was zeker voor herhaling vatbaar. Ik kijk al uit naar de volgende keer.

De regels
1. Je moet het logo van de award in je blog/artikel neerzetten
2. Link ook nog even terug naar de persoon van wie je de award hebt ontvangen.
3. Geef de award aan zo veel bloggers door als je wilt.
4. Link de genomineerde bloggers in je post.
5. Laat de blogger weten dat ze genomineerd zijn door een comment op hun blog achter te laten

*Als jullie die Award al hebben gehad, gewoon negeren dan. 😉

You Might Also Like

  • Liesbeth

    Oh joepie, dankjewel ! Ik vond het ook erg leuk dinsdagavond. En dat er weinig genaaid werd was de schuld van de ontbrekende verlengkabels 😉 Neeje, we moesten toch eerst uitgebreid kennismaken zeker ! Ben trouwens heel benieuwd naar dat ‘projectje’ dat je gaat maken ….

  • Vixi

    Hey Kathleen, ik zou je iets willen vragen, maar ik vind je email adres nergens…Kan je dat anders een sturen naar veryvixi@live.com, mercikes :-)!!

  • Pin It on Pinterest