Gemaakt

Fanfreluche est une poupée

Fanfreluche est une poupée sans des vêtements, ja. Oh jee, naaktheid op mijn blog. Snel, doe jullie ogen dicht!

Nee hoor, ze heeft ook een kleedje. Jullie mogen jullie ogen terug opendoen.

Dit is trouwens poging twee. De eerste poging, tevens mijn eerste poging tot het maken van een pop, was niet meteen een succes te noemen. Dus ben ik opnieuw begonnen en dat ging al wat beter. Ik geef toe, ze lijkt nog altijd niet honderd procent op Schanulleke, maar laten we het er bij houden dat het een interpretatie er van is. U weet wel, artistieke vrijheid en zo. En poppen maken laat ik in het vervolg toch beter over aan de mensen die het wel kunnen, want pffff… Het is toch niet zo gemakkelijk als knuffels maken blijkbaar.

En door al dat Frans in mijn hoofd, maak ik tegenwoordig ook zinnen waarin ik drie talen gebruik. Zo zei ik gisteren tegen Het Vriendje: “Ik heb mij keihard gefocust on Schanulleke aujourd’hui”. Al een geluk merkt hij dat niet echt en registreert hij dat allemaal als een taal. Nu nog wat IJslands er tussen en ‘t is compleet. Frábær!

You Might Also Like

 • Gadolinia

  Nostalgie, nostalgie! Mooi gedaan, trouwens.

 • Goofball

  alle, die lijkt toch super op Schanulleke? Tof gedaan

 • Daphné

  Keiknap!! Mooi gedaan!

 • tricky

  ik zag er meteen schanulleke in hoor, zelfs zonder kleedjes, hihi!
  wou dat ik het kon!

 • Liesbeth

  Dat is voor mij ook een echt Schanulleke! Heel mooi! Is dat nu dat popje waar je op het Stiksel aan begonnen was.

 • Kathleen

  @Liesbeth: yup, dat is inderdaad het popje waaraan ik begonnen ben op Het Leuvens Stiksel.

 • Sese

  Maar c’est heel mignon!

 • Lelie

  Ik heb ook nog een schanulleke gehad 🙂

 • LiseLABELot

  Ik wou zeggen … hé Schanulleke … maar blijkbaar dacht iedereen hetzelfde.

 • Pin It on Pinterest