Gemaakt

Mijn. Eigen. BOEK.

I kid you not, ladies and gents, mijn eigen boek ligt hier voor mij. Ik heb het al aangeraakt, besnuffeld en meerdere malen gestreeld. Jawel. Mijn eigen boek. Vorig jaar in november deed ik mee aan NaNoWriMo en omdat ik mijn vijftigduizend woorden haalde, kreeg ik een code om bij createspace.com een proefdruk te bestellen van mijn verhaal (of een ander verhaal). Het jaar daarvoor had ik ook zo een code gekregen, maar daar had ik niets meer mee gedaan. Dit jaar zou ik dat niet laten gebeuren, had ik mezelf voorgenomen dus in februari begon ik danig te kloten met allerlei software om aan de normen van createspace.com te voldoen. Geen makkie. Het was pas dit weekend dat ik er aan terug dacht. Blijkbaar was mijn laatste poging goedgekeurd én de code was nog geldig tot 1 juli 2010. Ik bestelde het en vermoedde dat ik nog wel drie weken zou moeten wachten.

Maar nee hoor. Hier ligt het dus, vlak voor mijn neus. Er staan waarschijnlijk nog duizend en één fouten in, want ik heb het verhaal helemaal niet nagekeken. En er zit een foutje in de cover. Maar weet je wat? Het kan me geen reet schelen. En weten jullie waarom? Ik heb een boek met daarop mijn eigen naam, een verhaal waaraan ik gezwoegd heb en een zelf ontworpen cover. Boy. Oh. Fokking. Boy.

Als u me nu even wil excuseren, ik moet mijn boek verder gaan bewonderen.

Edit// Ik bedenk me net dat dat twee boeken op één week tijd zijn. Dinsdag heb ik ook de verhalenbundel gekregen die ik samen met de andere cursisten heb gemaakt tijdens de cursus Kinderboeken schrijven en illustreren. Daarin heb ik maar twee pagina’s tekst en twee pagina’s illustratie, maar het is ook een beetje “mijn boek”. Stiekem is de roman die ik tijdens NaNoWriMo heb geschreven een grotere prestatie dan de verhalenbundel. Zo voelt het toch. *aait boek nogmaals*

You Might Also Like

 • Greet

  Awesome!! 😀 ‘t Ziet er geweldig uit! (En is het foutje toevallig “desondanks”? 😀 )

  Een dikke proficiat! Ooit kan ik het misschien een keertje van je lenen want het ziet er goed uit, ik zou het wel eens willen lezen ^^

 • Riet

  Aaarch! ja-loers! (Maar wel érg knap.)

 • Lucie

  Looking good!

 • Liesbeth

  Amai, proficiat! Groot gelijk dat je er fier op bent! Als het even leuk leest als je blog wordt het mss wel een echte bestseller 🙂

 • kleine

  Zo leuk voor je!

 • Grootste boek ter wereld | Top 10 literatuur in Amerika en Europa

  […] Mijn. Eigen. BOEK. « Verbeelding […]

 • Caro

  Chic!!!

 • tricky

  waw, wat leuk!

 • Ingelise

  Oef. Jaloers! 😀

 • Pin It on Pinterest