Gebeurd

In ‘t kort

Waar gaat die tijd toch steeds naar toe? Ik let even niet op en pataat, weer een week voorbij. Juni staat voor de deur en ik had nog niet eens goed en wel door dat het mei was. De laatste weken zijn behoorlijk druk geweest. Ik vermoed dat de tijd daardoor een pak sneller gaat.

 • We hebben eindelijk een zetel. Hoera! Mijn zus had er nog een staan en we zijn die dit weekend kunnen gaan halen. Na een stevige schrobbeurt ziet hij er zo goed als nieuw uit.
 • Het Vriendje heeft nu ook een auto zodat hij kan oefenen. Hij heeft een voorlopig rijbewijs en hopelijk binnenkort, na vele uurtjes oefenen, ook een echt rijbewijs. Dan kan ik met hem meerijden, want aangezien ik geen rijbewijs heb, mag ik niet meerijden. Boehoe!
 • Er wordt duchtig aan het Ceylon jurkje gewerkt. Ik zit nu aan het moeilijkste stuk min of meer, het stuk waarbij je de voorstukken aan de schouderstukken moet zetten. Aaaah. Ik kan er pas woensdag aan verder werken en dus droom ik -letterlijk- over het afwerken van dat jurkje. Ik kijk ook absoluut niet uit naar de zestien knoopsgaten. En uiteraard loop ik nog steeds met een gigantische hoop faalangst rond.
 • Intussen heb ik ook de eerste film van Sex and the City gezien en mjah… dat is toch niet echt mijn ding. Die film had ook een aflevering van drie kwartier kunnen zijn, maar ze hebben het zo lang gerokken en zoveel herhalingen… Blegh. Morgenavond is het Ladies@The Movies en het tweede deel van Sex and the City. Ergens vraag ik me af waar ik aan begonnen ben. 😛
 • Ik schreef een gigantisch lange blogpost over Dieren Eten van Jonathan Safran Foer en publiceerde die niet. Misschien binnenkort.
 • Onze gordijnen liggen klaar bij de winkel, maar we kunnen ze pas zaterdag gaan afhalen. Ik ben echt wel benieuwd hoe ze gaan passen binnen ons appartementje. Het begint allemaal in orde te komen. Dan kunnen we eindelijk wat volk ontvangen.
 • Het Vriendje en ik kochten dit weekend placemats en we vonden dat een zeer volwassen daad.

En zoveel meer. Het zijn weer woelige tijden. Binnenkort staat er mij een weekje vakantie te wachten samen met Het Vriendje. Uitslapen staat hoog op onze prioriteitenlijst. We gaan hier en daar een daguitstapje doen, maar het is voornamelijk de bedoeling om het allemaal gewoon op ons gemakske te doen dan, om wat te bekomen van het drukke jaar dat we tot nu toe hebben gehad.

You Might Also Like

 • Liesbet

  Publiceren dat over Dieren eten. Ik was zwaar onder de indruk en ben toch anders gaan winkelen. En val mijn omgeving lastig met tips voor dierwaardiger maaltijden 🙂

 • Pin It on Pinterest