Gebeurd

Sex and the City 2

Eén woord: de-ca-dent.

De uitdrukking  “Shiiiiiiit” en “Fuuuuuck” (pardon my French) en “Dees kunne ze ni menen” en “Wie in godsnaam heeft dit script geschreven?!” en “Waddefok heeft ze _nu_ weer aan?” zijn meerdere malen over mijn lippen gerold. Er werd in iedere scène nog een schep bovenop gedaan. Maat. Decadentie alom. Filmgewijs uiteraard niets hoogstaand, maar persoonlijk vond ik dit toch al een iets betere richting uitgaan dan de eerste film. Het had bijna iets… menselijks… op sommige momenten dan toch.

En kijk eens aan, de goodie bag van Ladies@The Movies zat voor een keer niet vol rommel die meteen de vuilbak wordt ingekeild. Nee, nee, er zitten wel degelijk spullen tussen die ik kan recycleren in knutselprojectjes (altijd handig) en ik vermoed dat een paar alcohol-drinkende vrienden blij zullen zijn met die fles Fiero die gratis ende voor de niets in mijn pollen werd geduwd door de Fiero promo jongens.

You Might Also Like

 • Tess

  Ok, dan wacht ik wel tot ze hem uitzenden op tv. Zou wss zonde zijn dan om er zoveel geld aan uit te geven in de cinema. 🙂

 • MissPatee

  Ik kan niet wachten om de film te zien!! Ben hele grote fan… Zo groot zelfs dat mijn DVDtjes niet meer werken omdat ze versleten zijn! 😉 Ik viel echt wel in een klein zwart gat toen de serie gedaan was… Zelfs traantjes zijn gevloeid!! Zo jaloers dat jij de film nu al gezien hebt! 😉

 • Lnnkz

  Ik ben benieuwd naar deze film, maar ik moet eerlijk bekennen dat de voorstukjes me nog niet echt kunnen bekoren.

 • Kimmi

  ‘k Vond anders de eerste toch beter 😉

 • Pin It on Pinterest