Gemaakt

Labeltjes

Ik had ze al zien opduiken bij verschillende andere creatieve dames en dacht: “Dat zou ik nu ook wel eens willen,”. Een labeltje om aan te geven dat de knuffel of de tas of wat dan ook dat je in je handen hebt echt een uniek stuk is dat door mij gemaakt is. Uiteraard moest ik niet meer nadenken over een naam dat op dat labeltje zou komen of over een logo. Nee, nee. Dat heb ik al lang. Al heel lang. Hoewel ik het er niet meer zo vaak over heb, vliegt die naam nog regelmatig door mijn gedachten. Fanny&Laura. Ik blijf er over dromen.

Ooit. Ooit doe ik er wat mee. Echt. Ooit. Maar nu blijft het nog even bij spelen. Met labeltjes. En konijnen.

Zijn jullie dat stofje trouwens nog niet beu gezien intussen? Ik gebruik het precies voor alles de laatste tijd. 😛

You Might Also Like

 • Kimmi

  Leuk labeltje! Leuke knuffel! En een leuk stofje ook 😉

 • vleervlinder

  hoe/waar heb je die labeltjes gemaakt? ik zou dat ook graag hebben…

 • Janina Modaal

  Wat een leuk konijn!
  En leuke labeltjes!

 • Kir

  Geweldig konijn, het kan onmiddellijk auditie doen voor een nieuw tekenfilmpje.

 • Pin It on Pinterest