Gebeurd

‘t Zeetje

En zo geschiedde. Het Vriendje en ik trokken vandaag naar ‘t zeetje.

Fotografisch bewijs:

We liepen rond op het strand, werden bijna weggeblazen door de wind, besloten koppig toch te pootjebaden en ik kwam terug met vier naaipatronen voor slechts 11,80€. Yup. We kwamen per ongeluk uit bij een stoffenwinkel waar een paar dozen stonden met patronen aan 2,95€. Heel toevallig vond ik daar drie patronen terug uit een reeks waarvan ik er eentje bijna had besteld op het internet. Voor 2,95€ per patroon kon ik niet sukkelen, dus besloot ik die drie toch al maar mee te nemen. Even later dook ik ook in de schuiven die daar stonden waarin honderden patronen gerangschikt stonden op nummer. Door naar de nummers van de drie andere patronen te kijken, ontdekte ik het ene patroon dat ik eigenlijk wilde. Woohoo!

Dus betaalde ik 11,80€ voor vier patronen. Een patroon uit die reeks kost op zich al 14,95$, dat is 12,12€, en dan zitten daar nog geen verzendingskosten bij. Ha! HA! HA! Koopje van de dag!

En uhm… ja, misschien moet ik maar eens stoppen met patronen kopen en eens beginnen met die patronen ook echt om te zetten naar kleren. Ahum.

You Might Also Like

  • Kir

    Nieuwsgierig ben ik nu wel naar die patronen!
    (ik heb ondertussen het voguekleedje in grotere maten in mijn bezit!)

  • Pin It on Pinterest