Gemaakt

Download: to-do lijstje

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik maak to-do lijstjes. Eindeloos veel to-do lijstjes. De ene keer op papier, de andere keer op de computer. Er zit niet echt een systeem in, zolang ik maar lijstjes kan maken ben ik blij. En zo kwam het dat ik gisterenavond, terwijl ik aan het bedenken was wat ik vandaag allemaal zou gaan uitspoken, ik dit maakte en dat terwijl ik eigenlijk aan een trouwkaartje moest werken.

Ik ben niet de enige lijstjesmaker, dus hier kunnen jullie zelf deze to-do lijst template downloaden. Het is een A4’tje met daarop twee lijstjes, dus je gaat even je schaar moeten bovenhalen om de pagina in twee te knippen en de randjes weg te knippen. Of met een breekmes of een papier… snij… dink gaat dat ook uiteraard.

[download id=”1″ format=”1″]

You Might Also Like

 • Daphné

  oooo ooooo oooo

  Al afgedrukt!
  Ik schrijf meteen mijn klein lelijk krabbellijstje over!

  Kan je aub ook eentje maken in een kleiner formaat? 4 of 6 op een A4? Eens er veel afgevinkt is, is het niet meer overzichtelijk… op mijn to do’s toch…

 • Kir

  Schitterend!!

 • Ráchie

  Yeah, nog meer moois van Kathleen voor eigen gebruik 🙂

 • kleine

  ooh super van je! cuuhhuuuute!

 • Greet

  Awesome! 😀

 • ilse

  ooh my! Dit is zooo mooi!

 • Liesbeth

  Leuk! Ga er zeker gebruik van proberen te maken, want tot hiertoe blijven mijn lijstjes meestal in mijn hoofd steken en dat is niet zo overzichtelijk !

 • Kruimel

  Geprint en onmiddellijk werd de helft al in beslag genomen door mijn collega. Om ook te gebruiken.
  Dankje dit fleurt mijn werkdag enorm op.

 • Lijstjes maken | ChâteauBrys

  […] zijn verlof, een Gudrunneke doen in het blogjargon, heeft Verbeelding dit download- en printbaar lijstje gemaakt! AKPC_IDS += […]

 • Pin It on Pinterest