Gebeurd

Maar ik win nooit iets!

Deze middag kreeg een collega van me het nieuws dat zijn broer een reis had gewonnen. Een reis naar Hawaii. We waren allemaal een beetje jaloers op die broer. Hawaii. Op reis gaan naar Hawaii, dat staat nog op mijn Life List (nummer 19), maar ik vrees dat als ik ooit voet zet op Hawaii, dat ik heel de reis met mijn eigen zuurverdiende centjes zal moeten betalen. Ik win namelijk nooit iets. Of zelden. Eigenlijk moet ik zelden zeggen.

Vorige week won ik namelijk de grote lenteschoonmaak giveaway bij IdeeVous. Gisteren zat het pakketje in de bus. Een stevige houten armband, een button, een grappige tas en het Kotkitchen kookboek. Dat boek had ik al een paar keer zien liggen in de winkel. Ik vermoed dat ik er door werd aangetrokken door de vormgeving. Ik kocht het nooit met het idee “Pfff… ik zit toch niet op kot zeker?”. Maar nu ik het in mijn bezit heb, vind ik het jammer dat ik het niet eerder had. Er staan veel interessante recepten in dat boek die het proberen waard zijn en het leukste van het hele boek zijn nog de inspiratie-lijstjes op het einde. Of misschien vind ik dat gewoon het leukst omdat het lijstjes zijn. Ik en lijstjes ook. 😉

Nu vraag ik mij af: moet ik nu ook een giveaway doen om mijn positieve karma een beetje te behouden? Anders ga ik nooit een reis naar Hawaii winnen. Laat staan een weekendje naar de Belgische kust. Of zelfs maar een filmticket. Stel je voor!

You Might Also Like

 • Daphné

  jaaaa 🙂

 • A-C

  Giveaways zijn altijd leuk. Alleen maar omdat iemand anders dan ook eens de kans heeft om iets te winnen. Maar als ge omwille van karma sneller een giveaway zult doen: voor uw karma is het zeker goed 😉

 • Mii

  Mag altijd :). Same here trouwens, wat dat winnen betreft. Al doe ik niet vaak mee aan wedstrijden. Maar wij hebben wel keiveel geluk in de liefde hé Kathleen, dus jij gaat binnenkort of -lang gewoon lekker op reis naar Hawai met je vriend, als je genoeg gespaard hebt.

 • ktrn

  Giveaways zijn gewoon altijd leuk! 🙂
  Hopelijk beleef je nog lang plezier aan het boek, en Je Vriendje ook! 😉

 • maud

  Ik won ook enkel een dvd en een paar filmtickets. Maar volhouden, denk ik dan altijd 😉

 • tricky

  leuk dat je dan toch eens gewonnen hebt.., en nog wel een leuke give away precies…

  en wat dat zelf houden van een give away betreft.. ja ja! doen!

 • Feline

  Een give away is altijd leuk, ik zou volle borst ‘ja, doe een give away! ‘ willen roepen. Maar spijtig genoeg zal dat mij niet ten goede komen want ik win ook nooit iets. 😀

 • Pin It on Pinterest