Gegeten

Zondagochtend bezigheden

Wat is er leuker op zondagochtend dan cupcakes maken? Uitslapen, ja, maar dat lukt me nooit al te best. Dus… Chocoladecupcakes gevuld met aardbeiconfituur en afgewerkt met botercreme. Het was de eerste keer dat ik chocoladecupcakes maakte, de eerste keer dat ik cupcakes opvulde met iets en de eerste keer dat ik er botercreme op spoot. Een spuitzak is toch wel iets leuks om mee te spelen. Mwahaha.

Het resultaat mag gezien worden, maar hoewel ze er ontzettend leuk uitzien ben ik er nog niet helemaal uit of ik ze wel lekker vind. Die botercreme is mierzoet, zelfs naar mijn zoetekauw-normen. Gelukkig heb ik maar de helft zo versierd en de andere helft heb ik gewoon gelaten.

You Might Also Like

 • liesetje

  hihi … thanks voor de foto’s (zie twitter) πŸ˜‰

 • Liesbeth

  Ze zien er in elk geval wel lekker uit! πŸ™‚

 • Kelly

  Ze zien zeer professioneel gemaakt uit πŸ™‚ Nog veel spuitzakplezier, zou ik zo zeggen πŸ˜‰

 • Kimmi

  Jij bent anders tegenwoordig ook wel goed bezig met cupcakes eh πŸ™‚ Starten we anders samen iets? πŸ˜‰ De botercreme mix van de taartenfee (www.detaartenfee.be) is wel heel lekker, niet te zoet!

 • Aardbei

  Yummie! Eindelijk eens cupcakes die niet bespoten zijn met roze glazuur πŸ˜‰

 • Goofball

  ze zien er in elk geval super uit

 • Pin It on Pinterest