Uncategorized

Forever Young

Handig, al die stokjes die de laatste tijd mijn richting worden uitgesmeten. Dan weet ik teminste waarover te schrijven hier. ­čÖé

Dit stokje kreeg ik van Kleine. Ik ga de intro gewoon van haar blog stelen, want ze legt het stokje duidelijk uit. Het doet er niet toe hoe jong of oud je bent, allemaal doen we wel eens dingen waarvoor we stiekem te oud zijn. Dingen waarvan we liever niet hebben dat andere mensen dat weten, omdat het niet gepast is voor onze leeftijd. Dus daarom: Waar ben jij te oud voor, maar kun je toch niet laten omdat je het eigenlijk wel leuk vind?

Awel he. Als ik naar de bibliotheek ga, en dat gebeurt vrij veel, dan ga ik meestal eerst boeken zoeken bij de jeugdafdeling. Ze hebben in de bibliotheek van Leuven een gedeelte dat Fahrenheit heet. Daar zijn boeken terug te vinden die voor “jonge adolescenten” zijn, zoals dat zo mooi genoemd wordt. Ik denk dat ze daarmee 18-jarigen bedoelen. De ene keer vind je daar een boek terug dat ook bij de volwassene staat, de andere keer vind je daar een jeugdboek van het kaliber Twilight terug. Ik weet dat ik misschien een beetje te oud ben voor die afdeling, toch minstens vijf tot zeven jaar te oud, maar eigenlijk hebben ze daar gewoon de leukste boeken staan en ik leen die dan ook uit. Nah! Alleen die Twilight boeken laat ik wijselijk staan.

Dat weet u dan ook weeral. Om het even wat ik perspectief te plaatsen: het gebeurt ook dat ik volwassen boeken lees. Jaaaha. Zo ben ik momenteel het schitterende Eten, bidden, beminnen van Elizabeth Gilbert aan het lezen. Die stond al een tijdje op mijn te-lezen-lijstje. Een echte aanrader en ik zit nog maar aan pagina 100. Ha!

En hierbij geef ik het stokje door aan Lime, Goofball en Eikebah.

You Might Also Like

 • goofball

  oh een stokje voor mij?…..cool, ok gevangen. Zal er even over nadenken tot ik wat meer stabiel internet heb om te bloggen.

  Veel plezier met je boek nog. Zelf vond ik het wat tegenvallen (heb er een post aan besteed) maar hopelijk geniet jij er veel meer van!

 • Over kinds zijn, travel grants, huizen en diamanten. « Lime Blogt

  […] « 58. Over kinds zijn, travel grants, huizen en diamanten. 16 juli 2010 Ik las dit en moest lang nadenken vooraleer ik een antwoord kon formuleren. Maar toen wist ik wat het probleem […]

 • LJ

  Ooo ik durf ook nog wel eens jeugdboeken lezen! Zo zalig! Leuk te weten dat er zo’n afdeling is in Tweebronnen. Eten, bidden, beminnen, vond ik ook een heerlijk boek, toch het eerste deel, daarna werd het mij iets te spiritueel, ik kan me zelfs niet herinneren of ik het heb uitgelezen? (shame)

 • Eikebah en haar bezittering kantje. « Eikebah

  […] haar bezittering kantje. Spring naar reacties Eigenlijk best wel lang geleden kreeg ik van Kleintje een stokje toegeworpen. Met best wel lang geleden bedoel ik zowaar meer dan een week geleden. Op […]

 • Pin It on Pinterest