Gemaakt

Probeersel 527

En wat hebben we weer geleerd vandaag? Wel… Blijkbaar kan je die printerpapierwikkels meerdere malen gebruiken om te drukken. Dus met één stencils kan je meerdere afdrukken maken. Uiteraard moet je de verf die nog aan het papier plakt eerst laten opdrogen en daarna kan het zijn dat je even je strijkijzer moet proper maken, maar dat zijn details. Met een uitsnede met kleine details is dat misschien niet echt aangewezen, maar met iets groter gaat dat zeker wel. Dus lieve mensen… zijn jullie aan het denken wat ik aan het denken ben? 😀

Conclusie: ik ken iemand die gaat ontploffen als ik zeg dat ik de twee stencils die ik vorige week dinsdag maakte, meteen ook in het vuilbakje van ons lokaaltje heb gegooid. Oeps.

You Might Also Like

 • Kir

  Aaaaarrrrggghhhh!

 • Severien

  Jamaar. Ontdek ik hier toch wel weer ne plezante blog zeker. 🙂 Die ga ik zeker in de gaten houden….

 • eloleo

  hahahahahahaha hahahahahah – pauze – ahahahahaha hahahahaha, hèhè…
  allé, stoem zene!

 • Pin It on Pinterest