Gegeten

Cupcakes

Op mijn vorige cupcake post kwam een reactie van Kimmie. Ze liet weten dat de botercrememix van de Taartenfee een pak minder zoet was. Ik struimde de site van de Taartenfee af en ontdekte dat er een “subwinkeltje” Titatovertaart in de buurt is. Letterlijk op een kwartiertje fietsen van bij mij. Dat kan misschien wel voor problemen zorgen in de toekomst. Jikes. Gelukkig zijn de openingsuren te zot voor woorden, dus dat maakt het al weer een pak veiliger.

Gisteren had ik een dag vrij en dus kon ik tijdens die nogal vreemde openingsuren binnenspringen voor een lading botercrememix. En zo geschiedde! Het was pas vandaag dat ik er mee aan de slag ging en het resultaat is inderdaad véél minder zoet dan wat ik de vorige keer heb gemaakt. Hoera! Hoera! Laat het experimenteren beginnen! Maar eerst moet je uiteraard een beetje met standaard dingen proberen zoals vanille cupcakes met chocoladebotercrème en dan wat kokosschilfers er over gestrooid. Dat laatste is meer als decoratie, want je proeft ze niet echt.

You Might Also Like

 • Kimmi

  Ze zien er heel leuk uit!! 🙂

 • Liesbeth

  Dat ziet er lekker uit ! 🙂

 • Kelly

  Wauw, dat ziet er fantastisch lekker uit!

 • Liesbeth

  En ze waren lekker !!

 • Vixi

  Ze waren overheerlijk! En ik vond die cocos er super bij!

 • Pin It on Pinterest