Gemaakt

Slijpsel: mijnen hof

Een tijdje geleden kreeg ik van Kir een linkje naar Het Slijpsel. Het Slijpsel heeft min of meer hetzelfde concept als Illustration Friday: iedere vrijdag wordt er een thema gegeven en tegen de volgende vrijdag moet je rond dat thema een illustratie hebben gemaakt. Het thema van afgelopen vrijdag was “uwen hof”. Ik had dinsdag al een eerste opzet gemaakt voor deze illustratie, maar ik heb ze pas vandaag kunnen afwerken. Te laat eigenlijk. Oeps, maar de illustratie is toch nog steeds de moeite waard om hier even te tonen. (Klik op de illustratie om groter te zien)

Ik heb me vooral laten inspireren door de titel op het Slijpsel-blog “Groe(n)tjes uit den hof”. Nu zit het zo dat ik eigenlijk momenteel helemaal geen hof heb. Moest ik echter op een goede dag opnieuw een tuintje hebben, dan zouden deze groentjes daarin terug te vinden zijn, omdat ze hier ten huize Verbeelding nogal vaak gebruikt worden, behalve dan radijsjes. Het Vriendje eet dat blijkbaar niet zo graag. Ik wel, daarom dat ze dus ooit wel in de toekomstige tuin komen te staan. 🙂

You Might Also Like

  • Kir

    Diene prei is hylarisch!!

  • vleervlinder

    fantastische aubergine 🙂

  • Pin It on Pinterest