Gemaakt

Verslingerd

Toen Kir een paar dagen geleden mailde of ik zin had in een crea-avondje, een soort mini Leuvens Stiksel, waarbij ze één bepaald project in gedachten had, zei ik geen ‘nee’. Ik zei eerder iets in de zin van ‘woensdagavond goed?’ en woensdagavond was goed. Het Vriendje ging met collega’s naar een film vol testosteron, waarvoor ik met veel plezier paste.

En zo kwam het dat ik gisterenavond rondjes uit vilt aan het knippen was met Kir terwijl we er op los tetterden. Uiteraard. Want daar zijn we vrij goed in. Maar, dames, heren, hoewel wij niet meteen tot de meest productieve leden van het Leuvens Stiksel behoren, maakten we wel twee vilten slingers op een avond. Jawel. Twee. Dit is de mijne. Hij is even lang als mij. Of kort. Het is maar hoe je het ziet. En ja, de zetel fungeert deze week als fotomodel. Let vooral niet op de kussentjes, die wachten nog steeds op een kussensloop. Ahum.

Er liggen intussen nog meer vilten rondjes op mij te wachten. Yup.

De tutorial die we volgden vond Kir bij The Purl Bee. Het is een lekker eenvoudig projectje dat je dus gemakkelijk kunt doen terwijl je aan het tetteren bent.

You Might Also Like

 • Liesbeth

  Héél mooi! Ik heb al een variant in gedachten …

 • Girl on the Moon

  Tof tof, zou ik er nog snel ééntje maken voor Nina haar verjaardag? Heb nog zoveel andere dingetjes op het programma staan, maar deze vind ik wel héél leuk. Ik ben ook wel te vinden voor mini-Leuvens-stiksel-crea-avondjes 🙂
  Greetz,
  Sabrina

 • Kathleen

  @Sabrina: zo’n slinger is echt snel gemaakt. Je zit het langst aan die rondjes knippen, maar volgens mij kan je dat zeker ook doen terwijl je tv kijkt of zo. Het aan elkaar naaien van de rondjes is echt op een tiental minuten gedaan. Ik weet niet wanneer Nina verjaart, maar het is een projectje dat je zeker makkelijk op een avond kan afkrijgen.

 • Tess

  Leuk zeg!

 • Katleen

  Wauw! Dat ziet heel mooikes uit!

 • Een slinger voor de kinderkamer? «

  […] 28 augustus 2010 in Uncategorized Dit ziet er echt prachtig uit!  Dus wat moet je doen? – vilten doekjes kopen – rondjes knippen – alle rondjes met een onzichtbare draad achter elkaar middendoor stikken Hier heb je ook een tutorial, om iets makkelijker te maken. Zelf heb ik het nog niet geprobeerd…ik dacht eerst een vlaggenslinger te maken voor in de meisjeskamer. Hier heb je wel al een voorbeeldje! […]

 • Pin It on Pinterest