Gemaakt

Tegen 200 per uur!

Zo hard lijkt het leven wel te gaan tegenwoordig en ik weet dat ik binnenkort weer serieus ga crashen op mijn eigen oh zo fijne manier. De eerste symptomen zijn er al, maar nog even, nog heel even en dan kan ik een week lang niets anders doen dan lezen, eten en slapen. Heerlijke vooruitzichten.

Omdat het weer even geleden was: nog een keer een zelfbedrukt t-shirtje, deze keer niet bestemd voor de kinderen van Kir. 😛 Ik amuseer mij echt wel met het bedenken van illustraties en het bedrukken van die t-shirts. Alleen het uitsnijden is altijd nogal een gevloek. Mijn fijne motoriek gaat er sterk op achteruit als ik moe ben blijkbaar. Ach ja, er is nog geen bloed gevloeid ook al ben ik met een scherp mesje bezig. Dus al bij al zal ik toch nog niet zo heel moe zijn. Denk ik. Soit.


Uil en Kneun (en die is uiteraard gebaseerd op mijn Kneun knuffels)

You Might Also Like

 • co²

  Wow! Leuk 🙂

 • De Zuster Van

  Ik ben nu al fan van Uil en Kneun, wat zien ze er geweldig ui!

 • Daan

  Verkopen die handel! 🙂

 • Kir

  De zonen van Kir willen ook zo een uil!!! Of nog beter: ik wil zelf zo een uil!
  Dan kan ik mijn label “designed by Kathleen” nog eens gebruiken op mijn blog.

 • Liesbeth

  Ze zijn supermooi ! Maar de échte kneunen hebben echt mijn hart gestolen! Je moet ze eigenlijk echt kunnen vasthouden … en dan wil je ze nooit meer loslaten!

 • Louise Ghost

  Ziet er super uit!

 • Girl on the Moon

  De dochter van Girl on the Moon wil er ook wel één 😉 Echt superleuk! Spijtig dat ik mijn moeder haar tekentalent niet geërfd heb, ik moet altijd op zoek naar leuke illustraties als ik t-shirtjes moet pimpen…

 • Ráchie

  Komen kneunen ook in een volwassen maat???

 • Pin It on Pinterest