Gebeurd

Slapen, eten, lezen

Slapen, eten, lezen, dat waren de enige drie prioriteiten die ik de afgelopen week had. Samen met Het Vriendje, de zus, de schoonbroer en het baby neefje trok ik naar het zuiden van Frankrijk om daar te genieten van een weekje vakantie.

Uiteindelijk heb ik ook niet heel veel meer dan die drie dingen gedaan. Er waren minstens drie maaltijden op een dag, er werden twee boeken uitgelezen en er werden behoorlijk wat middagdutjes gedaan. En ja, we zijn ook de Atlantische Oceaan van dichtbij gaan bewonderen en ja, we hebben ook een hele middag als kleine kinderen in het zwembad gespeeld en ja, we zijn ook nog een andere middag gewoon gaan canoën op de rivier die door het stadje stroomde en ja, dat was ook allemaal heel gezellig. Ik heb er van genoten en voor mij had deze vakantie nog een week langer mogen duren of misschien zelfs twee of drie. Diepe zucht.

You Might Also Like

 • Kimmi

  Ik moet nog vertrekken!! 🙂 Morgen! 10 dagen! Aaaaah …

 • Kir

  Joehoe, je bent terug!!!
  En je vakantie klinkt zalig, vooral dat slapen en lezen zou ik ook heel graag een week aan een stuk willen doen!

 • goofball

  oh ziet er super uit!

 • Desiree

  Mooie foto’s! Ziet er echt super uit 😉

 • Pin It on Pinterest