Gebeurd

Who the fuck is..

Hehe… Het enige dat ik weet is dat Alice de winnares is van de give away!


Trouwens, bedankt voor alle lieve reacties die op het vorige bericht kwamen! Dat deed deugd!

En voor de ge├»nteresseerden: Hartenbloed is bijna uit. Ik moet nog 20 pagina’s lezen. Yup. Ik heb dat boek verslonden. Verslonden zeg ik u! Normaalgezien lees ik geen 450+ pagina’s op een week, tenzij het een boek van Juliet Marillier is uiteraard. Dus eens dat boek uit is, gaat er hier terug wat meer geblogd worden. ­čśë

You Might Also Like

 • Alice

  Ow ik ben zo blij! Ik ben echt zo ontzettend blij!
  Ik ben zo blij! *Springt rond*
  Heb ik al gezegd dat ik zo blij ben?

 • Nike

  Je maakt me wel heel nieuwsgierig naar de boeken van Juliet Marillier. Welk boek raad je aan om als eerste te lezen?

 • Kathleen

  @Nike: Ik denk dat je best begint met Wildewoud. Dat blijft een van mijn favorieten. Het is min of meer het sprookje van de twaalf dansende prinsessen, maar dan helemaal herverteld. Hoewel het niet helemaal de gebruikelijke stijl is van Marillier (de meeste van haar verhalen spelen zich af in het oude Ierland), is het een zeer mooi boek dat je wel een idee geeft van haar schrijfstijl en vertelstijl.

 • Pin It on Pinterest