Gemaakt

Birdie birdie birdie

Het is hier nogal stil op het gebied van naaien en dat komt voornamelijk omdat ik achter de schermen serieus aan het prutsen ben. Prutsen, daar zijn geen woorden voor. Negen op de tien keer mislukt hetgene wat ik in mijn hoofd heb en sja, dan laat ik dat hier uiteraard ook niet zien. Ah nee.

Een van die dingen waaraan ik in stilte, achter de schermen heb gewerkt is een vogelknuffel. Na vier mislukte pogingen, kwam ik dan eindelijk tot een patroon waarmee ik het gewenste effect kreeg. Alleen is de uitgewerkte versie nog niet honderd procent naar mijn goesting. Eerder… 70%. Dus er wordt nog wat aan gewerkt. De bek is nog een beetje te groot voor het vogeltje en de ogen staan te laag tegenover de bek. Dat zijn al twee punten die op mijn lijst staan. Ik denk dat ik ook grotere oogjes ga gebruiken bij een volgende uitvoering. Deze verdwijnen een beetje in het geheel.

Al bij al heeft het zeker potentieel, er moet gewoon nog een beetje aan gesleuteld worden.

You Might Also Like

 • Ráchie

  Zeker potentie indd. leuk stofje ook!

 • Katrijn

  Nu lijkt het een beetje op een walvis, met die lage oogjes.
  Maar snoezig, dat wel!

 • Liesbeth

  Geweldig! Maar de ogen staan idd wel wat te laag 🙂
  Een echt lilaknuffel! 🙂

 • Aardbei

  Ik vind het al superschattig! Maar zoals Katrijn zegt, het lijkt een beetje een kruising tussen een walvis en een vogel.

 • kleine

  Ik denk dat de oogjes verloren gaan door het stofje, doordat de bloemetjes allemaal los hangen. Bij een effen stofje, een fijner patroon of een gelijkaardige stof maar met minder kleuren zou je dat probleem niet hebben… Maar grotere ogen kan idd ook 🙂

 • Eikebah

  Ik denk dat het probleem idd al voor een groot deel opgelost zou zijn als je het oog wat hoger zet en mss wat groter maakt. Maar ik vind het nu eigenlijk al enorm snoezig. Als je ooit een snoezige uil maakt, let me know. ^^

 • Pin It on Pinterest