Gebeurd

Check. Check. Check.

Er zijn zo van die dagen waarop alles gewoon goed lijkt te gaan. Het zonnetje schijnt, je hebt een dag vrij en iedere persoon die je tegenkomt is vriendelijk. Zelfs de persoon in het stadskantoor die je moet helpen met je nieuwe identiteitskaart en de postbode waaraan je vraagt of er per ongeluk geen pakje tussenzit voor jou. En ja, je hebt geluk, want het pakje dat je verwachtte zit er inderdaad tussen. Iedereen is vriendelijk, behalve de dame aan het loket bij de post, maar dat is nogal standaard dat daar mensen met een heel lang gezicht zitten, heb ik zo de indruk.

En je krijgt dingen gedaan. Je zit geen acht uur achter een computer, je bent daardoor niet volledig uitgeteld ‘s avonds en wel, je hebt een hele dag om dingen gedaan te krijgen. Je vinkt het ene ding na het andere af op je to-do lijstje. Bad ontstoppen. Check. Nieuwe identiteitskaart regelen. Check. Pakje ophalen bij de post. Check. Nog eens een nieuw kledingstuk voor uzelf kopen (wat geleden was van… maart? april?). Check. Check. Check. Check.

Ik heb er van genoten, van mijn vrije dag gisteren. Er waren geen bijzondere uitjes gepland, Het Vriendje was aan het werk, maar toch heb ik er met volle teugen van genoten. En dan ga ik nu verder genieten van mijn weekend, want het zonnetje schijnt nog steeds en wie weet zijn mensen vandaag nog steeds vriendelijk en goedgezind. Stel je voor. 😀

You Might Also Like

  • MissPatee

    Geniet bij deze volop van je zonnige weekend!! 😉

  • Kimmi

    Hadden we nu wéér samen een dag vrij?! 🙂 Je doet ‘t er voor eh 😉

  • Pin It on Pinterest