Gebeurd

LilaLabeltje


Foto door Lila

Er zijn zo van die creatieve mensen waarbij je denkt: “Mensch, als gij niet snel een (web)winkeltje opent, dan ga ik kwaad worden,”. Lila is zo een van die mensen. Ze maakt prachtige baby- en kinderspulletjes en ik zit absoluut nog niet in de baby- en kinderspulletjes wereld, maar ik kwijl over haar spulletjes. En om haar een duwtje in de rug te geven, zodat ze rond de tijd dat ik mijn eerstgeborene op de wereld zet (over een jaar of vijfhonderd), toch een winkeltje heeft zodat ik daar mooie spulletjes kan kopen, besloot ik een logo voor haar te maken. Gewoon. Omdat ik dat kan. We zaten even samen tijdens Het Leuven Stiksel en een paar weken later had ze een superschattig logo.

En nu heeft ze ook labeltjes mee laten drukken. Kijk dan toch. Hoe schattig! Ik ben er stiekem helemaal verliefd op. De volgende stap hierna moet dan wel een winkeltje zijn, toch? Toch? 😉

You Might Also Like

 • Vink

  Enig idee waar ze gedrukt zijn?
  Ik vind ze prachtig!

 • ilse

  SUPERmooi! Ik ben zot van schattige vogeltjes, en dees is het allerschattigste 🙂

 • Kimmi

  Mooi hoor!
  En nu niet voor ‘t één of ‘t ander maar je bent zelf ook zo’n creatief mens waar ik kwaad op zou kunnen worden omdat ze geen (web)winkeltje opent! :p

 • Kathleen

  @Vink Ik geloof dat ze ze bij WorldWideLabel heeft laten drukken (http://www.etsy.com/shop/worldwidelabel)

 • Kir

  ik beaam gewoon wat Kimmi zegt!

 • ilse

  ge hebt dat super gedaan kathleen!

 • Vixi

  Awel, ik vind dus ook dat jij persoonlijk het meest getalenteerd bent om aan je eigen winkel te werken, dus hup, vooruit een beetje…

 • Daphné

  Mooi!

  Welk is jouw labeltje nu ook al weer?

  En inderdaad, wanneer open jij een webwinkeltje?

 • lila

  Niet kwaad worden, hè! Awel, we zullen samen ne winkel openen, wat denkt ge daarvan? 😉 De labeltjes zijn idd bij worldwidelabel besteld, Vixy had er daar ook al mooie laten maken.

 • Louise Ghost

  supermooi logo!!!

 • Pin It on Pinterest