Gebeurd

Mysterieuze koffertjes 2

Herinneren jullie zich dit blogbericht waarin ik schreef dat ik een mysterieus koffertje had ontvangen ook al had ik daar niet om gevraagd? Wel, de mensen achter de campagne hebben nog een kleine ‘dank je wel’ opgestuurd. Drie flessen anti-roos shampoo. Een bus met de klinkende naam “Pure Gloss”, een andere “Pure Color” en de laatste “Pure Repair”. En een tube fond de teint. Allemaal van Nivea. Reklam reklam. Met andere woorden: ik moet de komende maanden geen shampoo kopen. Ha! Niet dat ik roos heb en anti-roos shampoo moet gebruiken, maar voor mij is shampoo shampoo. Zolang dat een beetje lekker ruikt en dat schuimt ben ik tevreden.

Die tube fond de teint wil ik gerust weggeven aan iemand die zich kan vinden in de beschrijving “Light caramel”. Ik denk dat ik eerder iets in de aard van “Spookachtig wit” zou nodig hebben moest ik fond de teint gebruiken. Alles behalve caramel in ieder geval. Dus… wie zich geroepen voelt… Laat maar iets weten.

You Might Also Like

 • Lucie

  Ik heb 04 Sand als fond de teint van Nivea, maar ik wil het wel es proberen of da een beter kleur is. Maar geeft maar gerust weg aan iemand voor wie het wel de exacte kleur is.

 • Louise Ghost

  Hehe, leuke kado! 🙂 Ik heb ook eerder een spookachtig wit nodig (hoe toepasselijk). Dus ik denk dat je er best iemand anders mee verblijdt 😉

 • kleine

  Misschien moeten we een nieuwe fond de teint-lijn oprichten! Met tinten als “spookachtig wit”, “gebroken wit”, “kijk mama, ik ben niet meer wit!” en “neger-in-de-maak”

 • liesetje

  haha ik heb dan eerder (na de zomer) chocolate 🙂

 • Pin It on Pinterest