Gemaakt

Cupcakes!

Een tijdje geleden vroeg Vicky of ik cupcakes wilde maken voor haar fotoshoot die morgen doorgaat. Zij had thuis nog wat suikerpasta en tools liggen die ik mocht gebruiken. Nadat ik me in augustus zo had geamuseerd tijdens die workshop met suikerpasta, leek me dat wel leuk om te doen.

Het plan was eerst om twee dozijn cakejes te versieren. Uiteindelijk is het een dozijn geworden, wegens een gebrek aan cupcakepapiertjes. Langs de andere kant was het misschien maar beter zo, want ik heb me met die twaalf cakejes wel heel de dag zoet gehouden. Hier een voorproefje.


Een romantisch cakeje met een poging tot roosjes die jammergenoeg niet honderd procent lukten wegens de brokkeligheid van de suikerpasta *treur*


Een paddenstoel omdat ik wist dat Vicky daar fan van is

Ik weet niet welke cakejes de foto zullen halen, maar dat zien we later wel.

You Might Also Like

 • Goofball

  je hebt echt fantastische talenten

 • Oontje

  En in het echt zagen ze er nog veel beter uit. Hebben ze uiteindelijk alle kindervingertjes overleefd?

 • Vixi

  Nogmaals een dikke dikke merci he meisje! Ze is er zeker komen halen, maar meer weet ik ook niet, ik heb geen enkele foto in wording gezien!
  Nina heeft in ieder geval die met het lieveheerstbeestje gesloopt…

 • lila

  En a

 • lila

  Tweede poging : ze zagen er overheerlijk en supermooi uit! Al die kindjes maar verlekkerd kijken naar die cupcakes; ongelooflijk dat ze er zo flink zijn afgebleven!

 • Clopin

  Jij zou een winkeltje van jezelf kunnen hebben. Met strips, knuffels, koffie/thee met die cakejes, geboortekaartjes… Ik zou elke week wel iets uit die winkel kunnen gebruiken.

 • Pin It on Pinterest