Gebeurd

November plannen

Dingen die ik allemaal in november wil en moet doen

 • Prioritair: Een roman van 50.000 woorden schrijven met NaNoWriMo (so far, so good. Ik zit al aan de vijfduizend. Eén tiende dus).
 • Een kneun maken als cadeautje
 • Het ontwerp voor een site afwerken
 • Nog een site ontwerpen en uitwerken
 • Een PIF’je voor Kimmie
 • Een PIF’je voor Daphné
 • Een PIF’je voor Plutomeisje
 • Naar Het Leuvens Stiksel gaan
 • Die tutorial van die blinde rits nog altijd eens uitschrijven. Ahum. Want dat is er ook nog niet van gekomen.
 • Die tutorial uitschrijven van den semi-buf, want dat is er ook nog niet van gekomen.
 • Een Secret Santa cadeautje maken. Ik heb trouwens een superleuke persoon toegewezen gekregen. Ze heeft welgeteld vier dingen over zichzelf vermeld en ik heb inspiratie voor minstens tien cadeautjes. Ha! Ik ga mij moeten inhouden.
 • Dat ene webgerelateerde project voor mezelf
 • Dat andere groots project voor mezelf waar ik al heel voorzichtig aan begonnen ben
 • Een babbel met de bank
 • De Alchemist voor die vijfduizendzevenhonderdste keer opnieuw lezen
 • Die dozen vol oude rommel doornemen en weggooien wat weggooid mag worden of naar de kringloopwinkel brengen wat daar thuishoort.
 • Het appartement nu eens écht in orde krijgen.
 • De Chien Vert nog eens plunderen nu ik terug wat meer plaats heb voor stofjes. Mwahahaha. Of toch maar gewoon naar het stoffenspektakel gaan? Of allebei?
 • Dat ene download-idee dat ik heb, uitwerken en hier zetten zodat jullie er van kunnen genieten.
 • Terug een zwemroutine aankweken. (Iemand die weet wanneer er het minste volk in de SportOase is?)
 • Een poging tot het maken van een stoer jongenshemdje ondernemen. Ik kocht op de Winkelmarkt een patroon van Oliver+S waar ik al een tijdje op aan het kwijlen was. Blijkbaar worden er in mijn omgeving vooral jongetjes geboren, dus… als die trend zich zo verder zet, kan ik maar beter wat oefenen.
 • Al wat kerstcadeautjes beginnen inslaan. Je kan er maar beter op tijd bij zijn. :s

En dan nog een marktje hier, een afspraakje met een vriendin daar en oh ja, acht uur iedere dag braaf op mijn stoel zitten op het werk. En werken uiteraard. Er is zo’n bepaalde zegswijze over te veel hooi op je vork nemen. Die is zo hard van toepassing op mij, maar ach… Een mensch moet zich met iets bezighouden he? En uhm… als het hier dus even wat stiller wordt de komende weken, dan weten jullie meteen ook waarom. 😉

You Might Also Like

 • Mie

  Sportoase weinig volk: ‘s middags tussen half één en kwart na één 😉

  Oh en vergeet in november Stiel en Stijl niet! 😉

 • lila

  Voor mij mag november al voorbij zijn want ben héél nieuwsgierig naar een aantal punten van jouw to-do lijstje! 🙂

 • Kathleen

  @Mie: Stiel en Stijl is dat marktje waar ik naar verwees in de laatste paragraaf. 😉 Ik ben er al heel erg benieuwd naar!

 • Daphné

  Slik. Zo’n lijst 😯

 • Eikebah

  Sportoase: weinig volk rond de middag en vroege namiddag. Belachelijk veel volk in het zwembad rond 8 à 9 uur (hier hangt het er ook van af of er groepslessen zijn, dat kan je in principe checken op hun site). 🙂

 • Mie

  Marktje, marktje!!! 😉

 • LizzieLizzard

  Amaai, wat een drukke maand in het vooruitzicht 😉
  Wat de zwemuren van sportoase betreft: ‘t is eigenlijk elke avond wel iets (zwemclub, zwemlessen enz. Om het meest ‘beenruimte’ te hebben is overdag het best (voor 5u) of ‘s avonds rond 21.30.. dat is ‘n uur voor sluiting dus dan is het meestal lekker rustig!

  Lizzie (wan swperdswp)

 • Pin It on Pinterest