Gemaakt

Día de los Muertos

En dan heb ik een gigantisch lijst met plannen voor de maand november. Genoeg om iedere avond van de maand iets anders te doen. En toch… Toch, doe ik weer iets helemaal anders. Tekenen bijvoorbeeld. Dat stond helemaal niet op het programma, maar ik had inspiratie. Enkele dagen geleden vierden ze in Mexico “Día de los Muertos” en enkele dagen geleden zat er een soort fashion shoot rond het thema van deze herdenkingsdag in mijn feed reader en pataat, ik had het zitten. Inspiratie. Al die kleuren, die bloemen, die patronen,… Inspiratie dus. Nergens goed voor. 😛


Klik om groter te zien.

Het is niets bijzonders geworden. Een uit de hand gelopen schets. Ik wilde nog eens kliederen op de computer en da’s gelukt. Zo nog eens een echte illustratie maken, dat wil ik ook nog eens graag doen, maar ik ben te streng geworden voor mezelf en mijn tekeningen. Vandaar dat het gewoon niet meer gebeurt.

You Might Also Like

 • vleervlinder

  nietes bijzonders? ik vind het supermooi ja 🙂

 • escapefromdorpje

  Ik vind het heel bijzonder. Blijven tekenen zou ik zeggen 🙂

 • Kir

  Aaaarrgh, zo nonchalant doen over haar tekentalent, daar kan ik niet tegen!
  Als ik kon ik kocht zo een stukje van je talent over (en betaald daar graag veel geld voor)!

 • Pin It on Pinterest