Gemaakt

Het Leuvens… Haaksel

Het Leuvens Stiksel werd dinsdag voor mij even Het Leuvens Haaksel. Tistemie had zich bij ons aan de tafel gezet terwijl ijverig met onze naaimachines in de weer waren. Nu is het zo dat zij voornamelijk haakt en juweeltjes maakt, dus zij was in de weer met haakpen en wol. Plots was mijn probeersel van de avond af en ik had geen zin om aan versie 2.0 te beginnen en uiteraard had ik niets anders mee. Dus duwde Tistemie mij een haakpen in de handen, omdat ze een bolletje wol voor mijn neus zag liggen, waar ik een draadje van had gebruikt in mijn probeersel. Begin dit jaar had ik me even aan haken gewaagd, omdat ik toen nog bijna ieder weekend over en weer ging naar Het Vriendje. Een naaimachine meesleuren is niet zo praktisch en haken leek een goed alternatief, dus ik kan haken, maar worden als stokjes, halven en vasten, daarvoor had ik even hulp nodig. Tistemie was een geduldige leermeester en op het einde van het avond, had ik een granny vierkantje! Ha!

Ik heb vandaag nog een keer mijn Happy Hooker boek bovengehaald (een beetje een ongelukkige titel, maar het is wel degelijk een haakboek) en eigenlijk kriebelt het om een nieuw haakprojectje op te zetten. Maar ik heb nog zoveel andere dingen die ik eerst wil naaien, tekenen, knutselen, schrijven,… Aaargh. Zoveel mogelijkheden, zo weinig tijd. Wat eerst te doen? Wat eerst te doen? *diepe zucht*

You Might Also Like

Pin It on Pinterest