Gebeurd

Een extra verlengd weekend

Twee dagen werken, vijf dagen weekend, als het aan mij lag, dan was iedere week zo opgedeeld. Ha! Maar helaas, ik vrees dat dat niet echt realistisch is. Ik heb me in ieder geval goed bezig gehouden.

 • Eén van de PIF’jes is al klaar. Hoera! Nog twee te gaan.
 • Mijn NaNoWriMo verhaal schiet op, maar het gaat niet zo vlot dit jaar. Ach ja, mij kennende, moet ik gewoon een inspanning of twee doen en ik zit weer voor op schema.
 • Vriendin K. kwam over de vloer. Altijd gezellig. Hoera!
 • Ik kreeg te horen dat een van onze sites een Usability Award in de wacht heeft gesleept. Wat eigenlijk echt wel een mooie prestatie is. Dus… dubbele hoera!
 • De zus en mijn kleine neefje kwamen ook over de vloer. Er werden pannenkoeken gemaakt en iedereen was blij. Hoera!
 • Er werd hard gewerkt aan een bepaald ontwerp voor een bepaalde site, want jawel, mijn werk is eigenlijk stiekem toch ook nog altijd mijn hobby. Mwah.
 • Er werd nog harder gewerkt aan dat ene grootse project waarnaar ik mijn november lijstje verwees. Achteraf gezien is het eigenlijk niet zo heel groots of bijzonder en ging het allemaal veel makkelijker dan verwacht. Het is nog niet af, maar iedere dag is een stapje dichter bij de onthulling. En ja, ik doe er dramatisch over, maar eigenlijk stelt het niets voor, dus leg jullie verwachtingen niet te hoog. 😛
 • De Alchemist werd uitgelezen. Voor de zoveelste keer.
 • Ik ging naar Stiel&Stijl met mijn partner in crime en keek mijn ogen uit! De poppen van Tante Hilde zijn in het echt nog mooier dan op haar blog en ik heb lang getwijfeld of ik er eentje mee zou nemen naar huis. Toen bedacht ik me dat ik misschien al te veel knuffels en meer van dat heb rondslingeren en dat ik die pop beter kon laten liggen voor een kindje dat er wel mee zou spelen. Bij FleurFatale heb ik ook mijn ogen uitgekeken en heb ik mezelf een keer of twee vervloekt omdat ik geen gaatjes in mijn oren heb. Leuke oorbelletjes, man, man, man. Kir ging gelukkig aan de haal met een leuk paar. Ik paste ook een ring die ik super vond, maar legde die wijselijk terug, want ik en juwelen, dat is meestal een slechte combinatie. De hoeden van Juffrouw Dotty vond ik ook ronduit schitterend, maar net als bij juwelen, zijn ik en hoeden een slechte combinatie. Soit, het stond daar vol met talent.
 • De Pauli werd geplunderd voor een volgend project, maar eerst braaf nog een paar dingen afwerken.
 • En uiteraard werd er naar goede gewoonte weer heel wat aan nachtelijk wakker liggen gedaan. Heel frappant, maar tijdens vakantiedagen slaap ik meer niet, dan wel. Te veel inspiratie om van alles te doen.

Met andere woorden, eigenlijk heb ik veel gedaan en tegelijk bijna niets… Ideaal, toch? 😀

You Might Also Like

 • Annelyse

  héél blogland liep daar rond denk ik … de moeite hé!!!
  Ik ben wel gezwicht voor een pop en een juweel

 • Mie

  En ge zijt niet bij mij gepasseerd om dag te zeggen?
  (in de eetsteeg ;-))

 • Elisa

  Ik ben ook al twee weken aan het genieten van 2 x 6 dagen vakantie. Heerlijk!

 • Kathleen

  @Mie: We hebben een brownie gegeten in de eetsteeg! Maar ik zou niet geweten hebben tegen wie ik ‘dag’ had moeten zeggen. :s

 • kleine

  Waarom geen gaatjes in je oren laten schieten?

 • Mie

  Ah tegen één van de twee achter den toog 😉

 • Pin It on Pinterest