Gebeurd

Protected: …

This content is password protected. To view it please enter your password below:

You Might Also Like

 • Tess

  Oh Kathleen wat vreselijk, ik wist dat helemaal niet van je oma.
  Ik ben er even stil van.

  Ik denk, denk hè want ik kan me niet voorstellen dat ik dat zou meemaken, dat ik het niet zou willen missen. Al was het maar om wat je zei, om hem nog slechter te doen voelen en om hem nog maar eens te doen beseffen wat hij aangericht heeft.

  Heel veel sterkte en een dikke knuffel!

 • Valentijn

  Het kan ook zijn dat die kerel van de beroepsrechter een zwaardere straf krijgt, is onlangs bvb. nog gebeurd met die kerel die een paar meisjes van de weg gemaaid had en daar een veel te lichte straf voor gekregen had. Dus er is nog een klein beetje hoop voor onze rechtbanken.

  Ik ben geen fan van zero tolerance, maar wel als het gaat over verkeerstoestanden. Heb hier al teveel zotte dingen zien gebeuren in onze buurt.

  Anyway, veel succes zou ik zeggen.

 • Danny

  Mijn vertrouwen in het belgische rechtsysteem heeft de laatste jaren ook een ernstige deuk gekregen.

  Mijn mama zegt altijd dat er niets zo krom is als het belgische gerecht en ik heb altijd gedacht dat zij overdreef maar nu moet ik haar nog gelijk gaan geven. Jammer genoeg.

  Ik wou dat ik kon helpen. Ik denk wel dat ik zou gaan.

  Veel sterkte!

 • liesetje

  Ik zou gaan om de redenen die je geeft en ik zou mij dan toch niet kunnen concentreren zoals je zegt (schrijft). Veel sterkte meid!

 • Lucie

  Wat naar! Ik zou niet naar de rechtzaak gaan en zorgen dat je die voormiddag bezig bent, dat je geen tijd hebt om te piekeren. Dat kan door je volledig in het werk te smijten of een keileuke activiteit plannen met een goei vriend(in). Je kan toch niets veranderen als je naar die rechtzaak gaat, en je kan jezelf alleen maar meer ergeren. Als die jongeman achteraf een zwaardere straf krijgt zal je het wel horen en kan je dan nog opgelucht zijn. Als hij een lichtere straf krijgt zal het nog altijd pijn doen, maar dan heb je je er tenminste niet heel de morgen aan geërgerd. Maar dat is natuurlijk maar mijn idee.
  Veel sterkte!

 • Lime

  Ik zou gaan omdat ik achteraf spijt zou hebben moest ik niet gegaan zijn…
  Wat is de straf die die kerel nu gekregen heeft dan? Hoe durft hij om in beroep te gaan… die beseft echt niet wat hij gedaan heeft denk ik dan :s

 • Kir

  Hier word ik even stil van…
  En ga toch weer iets aandachtiger en minder nonchalant achter mijn stuur kruipen…

 • Pin It on Pinterest