Gemaakt

Het brillenhoesje

Nu ik een nieuwe bril heb, heb ik me voorgenomen die iets beter te behandelen als mijn vorige. We hebben nog altijd geen echt bed en we slapen dus min of meer rechtstreeks op de grond (met een lattenbodem en een matras er tussen). Het is puur functioneel en ja, we moeten eens achter een bed en matrassen en zo gaan kijken, maar pfff… Soit. Iedere avond leg ik mijn bril zo’n beetje waar het me uitkomt: op de stapel boeken op de grond naast het bed, op de grond zelf, ergens op een schriftje dat daar rond slingert. En ja, ik heb een heel mooi brillendoosje bij mijn bril gekregen, maar brillendoosjes zijn gewoon niet aan mij besteed. Je moet die open prutsen voor je je bril kan opzetten en laat dat nu ‘s morgens vroeg als half blinde met een niet al te wakkere kop en een fijne motoriek die niet helemaal optimaal is niet meteen een goede combinatie zijn. Een brillenhoesje dus. Ik haalde mijn inspiratie voor de lijntjes hier en ik liet mij een beetje gaan. Een rondslingerend, mislukt labeltje werd ook snel tussen de vier lagen vilt gegooid, want zo ziet het er toch wat professioneler uit. 😛

Tadaaa… Een brillenhoesje.

Het is geen spectaculair project. Eerder iets kleins, maar functioneel. Ik heb de laatste tijd weer wat minder zin om te naaien. Dat komt en gaat met vlagen bij mij. Dan ga ik mij even toeleggen op iets anders: het lezen van boeken, tekenen, cupcakes bakken, schrijven,… God weet wat, en dan staat Odette het naaimasjien een beetje eenzaam te wezen in de hobbykamer. Daarom dat ik er dan zo een klein projectje tussengooi, om haar even te laten weten dat ik haar nog altijd graag zie.

En jawel, ik heb die foto op goed geluk genomen zonder echt te zien waar ik op moest scherp stellen, aangezien mijn bril model moest spelen. Ha!

You Might Also Like

 • Daphné

  mooi….

 • Oontje

  Heel leuk met die lijntjes. En vilt is ook zo’n zalig materiaal om mee te werken.
  En je bril lijkt echt keihard op die van mij. Goeie keus, dus 🙂

 • Nicky

  Mooi, eenvoudig, functioneel en hip door het gebruik van vilt en van een leuke kleur. Ik vind trouwens je illustraties zoals die van “Mijn Hof” ongelooflijk leuk en knap.

 • Flexje

  Amai! Ferm!
  Enne niet spectaculair… Ik vind het schitterend, is dat dan niet hetzelfde? 🙂

 • Ine

  Ik heb net je blog ontdekt. Je maakt echt knappe dingen!

 • ktrn

  Strak maar zeer plezant! Uw bril zal content zijn 😉

 • Een oproep « Ines fotoblog

  […] Tess’ Secret Santa kwam ik te weten wat voor prachtige creaties (1,2,3,4,5,6,7) je allemaal zelf kan maken met een beetje stof. Wel, ik heb een naaimachine en ik heb een kamer […]

 • Pin It on Pinterest