Gebeurd

Het Verhetsel Stiksel

Het moet niet altijd het Leuvens Stiksel zijn. Nee, nee. De zus, die naait ook al eens graag, maar heeft nog geen leuk naaiclubje in de buurt, hoewel daar aan gewerkt wordt door Mariken en Jef. Ze heeft ook al een tijdje niet meer genaaid en ik ben dan de sympathieke kleine zus die eens graag een shot onder het gat van de grote zus geeft. Zo gaat dat. En daarom zaten wij hier deze middag tegenover elkaar te naaien. Zij zat een rokje in elkaar te steken mét blinde rits die mits wat gepruts lukte en ik werkte met wat hulp van de zus mijn kleedje af. Hoezee! Iedereen blij dus. De middag werd afgesloten met een flinke lading pannenkoeken en iedereen was nog blijer. Meer moet dat niet zijn op een winterse zondagmiddag, toch?

You Might Also Like

 • Daphné

  Nice 🙂
  Hier totaal niemand die naait. Pokkesaai. Ik kan er echter ook nog niet veel van…

  Ps: je zus lijkt wel wat op je

 • Flexje

  Heb je die dinsdag op het Leuvens Stiksel nu toch kunnen goed maken met je naaimachine! 😉

 • Pin It on Pinterest