Gemaakt

Voor-Van-kaartjes

Kerstmis komt er aan en dat betekent dat we weer heel wat cadeautjes mooi mogen inpakken. Ik ben vorige week druk bezig geweest met het maken van Voor-Van-kaartjes (wat is daar eigenlijk de juiste benaming voor?), maar ik kan ze nu pas testen omdat de inkt in mijn printer op was. Dus, ze gaan eerst nog een kleine testronde ondergaan en dan kunnen jullie ze hier waarschijnlijk nog tegen het einde van de week downloaden.

Alvast een voorproefje (één van de zes designs):

Wat denken jullie? Is dit al wat? Nieuwsgierig naar de rest? 🙂

You Might Also Like

 • Reply Mirthe

  Oeh, nice!

 • Reply Oontje

  Ja! Die wil ik wel graag aan mijn pakjes hangen.

 • Reply kir

  Mor, dat ben ik.
  Ik krijg een cadeautje???? en downloadbare nametags???
  En ik ben niet eens jarig!

 • Reply Daphné

  I want!

 • Reply Riet

  Die vind ik alvast prachtig.

 • Reply co²

  jaaaaa! Super 🙂 Kom maar op met de dessins. Deze wil ik alvast graag gebruiken!

 • Reply Nina

  Oh wauw, zelfs als anti-feestdagen mens vind ik dit toch wel heel geslaagd!

 • Reply Peachy

  Geweldig! Beter dan de usual confituur-potten-stickers die wij gebruiken. Ik kom ze halen 🙂

 • Reply chateaubrys

  Heel mooi!

 • Reply Daphné

  Wanneer komen ze hier op? 😳
  Kwestie dat ik al kadootjes aan het inpakken ben 🙂

 • Pin It on Pinterest