Gemaakt

Voor-van-kaartjes download

Hier zijn ze dan om te downloaden. Er zijn drie designs, waarvan er twee in verschillende kleuren komen namelijk Olijven en Kribbel Krabbel. Iedere pdf bevat een A4 met daarop tien kaartjes. Je kan ze best afprinten op steviger papier bijvoorbeeld papier van 160gr of door het kaartje te plastificeren. Bij de eerste twee designs zijn er cirkeltjes voorzien waarin je een gaatje kan perforeren. Dat kan je doen met een gewone A4 perforator. Het is misschien een beetje mikken, maar het lukt. Bij het derde design is er geen cirkel voorzien, maar daar kan je best linksboven een gaatje schieten.


[download id=”2″ format=”1″]

Ik blijf er olijven in zien, ik kan er niets aan doen. Het Vriendje vindt dat het op steentjes lijkt. Wie weet zijn het wel besjes of zo.


[download id=”3″ format=”1″]


[download id=”4″ format=”1″]

En uiteraard zijn deze kaartjes enkel voor persoonlijk gebruik, niet voor commerciële doeleinden. Veel plezier er mee!

You Might Also Like

 • Annie

  niceeee!!! mercikes en fijne feestdagen!

 • SasKookt

  Ze zijn prachtig! Hopelijk vind ik ook nog passend kadopapier…

 • janne

  mooi!

 • Goofball

  eh zo cool zeg

  ‘k heb nog geen kadootjes gekocht, maar ik krijg goesting om te gaan shoppen om ze te kunnen gebruiken. Ik vind ze echt modern en mooi

 • co²

  Leuk ! Die hang ik aan de pakjes ! Bedankt Kathleen 🙂

 • Kir

  oooh, wat zijn ze mooi.
  Deze rollen morgen uit de printer!

 • Karen

  Ik gebruik de kriebel krabbels!

  Ik dacht trouwens ook meteen aan olijven toen ik de eerste soort zag 😀 zonder je uitleg gelezen te hebben. Heel fijn dat er ook 2 kleurenversies zijn van kriebelkrabbel trouwens!

  bedankt!

 • Daphné

  Geprint and used!! 🙂

  Zus zuchtte bij het uitknippen maar volgend jaar heb ik een betere printer en print en knip ik gewoon ZELF

 • Pin It on Pinterest