Gebeurd

Secret Santa

Gisteren toen ik thuis kwam zaten er twee pakjes in de brievenbus. Een van Amazon (Oef! Het kadootje voor de zus is op tijd aangekomen) en een klein postpak met daarop een naam van een afzender die me wel heel bekend voor kwam. Nog voor ik het pak opende, checkte ik Facebook en jawel, hoor, de afzender was niemand minder dan Aardbeiwormpje. Grappig eigenlijk, want ik had haar zien twitteren over haar zoektocht naar secret santa kadootjes.

En die kadootjes, die zijn super! Kijk zelf maar.

Ik ben een vrij grote thee drinker, maar doe het me nooit aan om thee uit zo van die zakjes te drinken. Je weet wel, van die Lipton toestanden. Die smaakt naar papier. Allemaal. Maakt niet uit welke smaak ze hebben. Sinds een paar maanden drink ik losse thee en amaai, wat een verschil. Zoveel smaak! Dus losse thee stond op mijn lijstje voor mijn Secret Santa en kijk! Ze kocht zalige thee! Met ananas!

Koekjes. Altijd een schot in de roos bij mij. Het zijn kokoskoekjes en lieve lezers, je kan ze ook kopen bij Aardbeiwormpje. De opbrengst gaat naar Music For Life. Hier kan je er meer info over vinden.

Een kleurrijk doosje met Jip en Janneke er op om allemaal geheimen in op te bergen, want het heeft een slotje.

Ik heb mij geamuseerd met het maken van de pakjes voor mijn Secret Santa ontvanger, maar ik heb evenzeer genoten van mijn eigen pakjes (en ik ga er nog veel van genieten, hmmm… thee… koekjes). Dus volgend jaar sta ik weer paraat. Merci om dit allemaal te organiseren, Tess. Je bent een held! Heldin… excuses.

You Might Also Like

 • Tess

  Oh geweldig!

  En een held(in), dat ben ik al eens graag. ­čśë

 • Daphn├ę

  Keiwijs!!!!!!

 • chateaubrys

  Ah, en die koekjes van @aardbeiwormpje zijn superlekker!

 • Pin It on Pinterest