Gebeurd

Garenrekje

Voila, ik ben weer bekomen van een paar gezellige kerstfeestjes en zoals ieder jaar heb ik weer heel wat mooie kado’s gekregen. Een paar waren verrassingen, een paar dingen had ik zelf gevraagd. Zo had ik Het Vriendje gehint dat ik wel héél erg graag de dvd van Belle en het Beest zou krijgen en die heb ik gekregen. Intussen heb ik die ook bekeken en barst ik al dagen te pas en te onpas uit in het zingen van liedjes uit die film (“Daar gaat de bakker met zijn brood als altijd… Hij raakt het kwijt al is het ooooooud“). Ik ga mezelf ook kunnen vetmesten met cupcakes en macarons, aangezien ik boeken heb gekregen met eindeloos veel recepten voor die dingen in. En uit een compleet andere hoek van waar ik die boeken had gekregen, kreeg ik een mooie glazen taart-display, ideaal om cupcakes en zo op uit te stallen. Mwah!

Eén van mijn favoriete kado’s dat ik dit jaar kreeg was een zelfgemaakt kado waar ik ook had achter gevraagd. Op een paar Amerikaanse blogs had ik al garenrekjes zien opduiken. Zoiets ongeveer, alleen had ik het wat kleiner in gedachten. Maar nee, zie hier, de partner van de mama van Het Vriendje, een serieuze handige Harry, stak een giga garenrekje in elkaar. Er is plaats voor 127 bobijntjes. Honderdzevenentwintig. Ik heb er momenteel blijkbaar dertien. Ha! Maar ik ben er helemaal verliefd op. He-le-maal.

You Might Also Like

 • Daphné

  woooow!
  Geniaal!!!

  Hier ook een super gewenste dvd, een mega boek, en een mini serre!!!!!

 • Girl on the Moon

  Wauw *jaloers*. Staat ook op mijn verlanglijstje, maar tot nu toe geen handige harry’s in zicht… is jouw handige harry niet bereid om een tutorial daarvan te maken zodat ik die kan laten rondslingeren 🙂
  Voor de rest wel zeer gewenste cadeautjes gekregen hoor…
  Greetz,
  Sabrina

 • Kir

  en naast jouw garenrek valt het mijne in het niets. met andere woorden: hier is er eentje jaloers!

 • lila

  JALOERS!!!!

 • Oontje

  Wat een mooi rekje! Een prachtige blikvanger in de kamer.
  En 13 bobijntjes? Hop, hop, uitbreiden die collectie!

 • Danny

  Jij hebt duidelijk een superlieve partner van de mama van Het Vriendje 🙂

  Ik vind het echt een super origineel kado. Zelfgemaakte geschenken krijg ik ook het liefst en soms word ik dan heel emotioneel (traantjes) 🙂

  Het was een mooie witte kerst!

 • Riet

  Da’s een knap ding, handig én mooi.

 • Ienemiene

  Amai, ik ben ook jaloers, zo handig! Ik ga ook eens beginnen zagen bij broer of papa. Ik kan maar proberen eh!

 • Flexje

  Super! 🙂
  En ik zie dat jij mijn favoriete groen ook ten top gebruikt… lol… Zo heb ik al een 3-tal opgebruikt 😉

 • Pin It on Pinterest