Gebeurd

Het verplichte eindejaarslijstje

Ik heb zo het gevoel dat 2010 pas vorige week begonnen is en dat het nu al 2011 is. Dus ben ik door mijn blogje gegaan om te zien wat ik nu eigenlijk allemaal heb uitgespookt dit jaar. Zelf heb ik het gevoel dat er eigenlijk niet zoveel noemenswaardig is gebeurd, maar blijkbaar heb ik ongelijk:

 • Het Vriendje en ik zijn gaan samenwonen in maart. Dat alleen al is extreem noemenswaardig. En ja, samenwonen met Het Vriendje is nog altijd even plezant. Er gaat niets boven wakker worden naast mijn allerliefste poepie. 😀
 • Ik werd verbazend goed in het maken van desserts wat een beetje nefast is voor de lijn. Ahum. Maar buiten die desserts wordt er hier goed en gezond gegeten.
 • Maar ik ben terug beginnen zwemmen. Hoezee! Dus hopelijk gaan die kilo’s er daardoor weer wat af.
 • Ik publiceerde mijn eigen boek via Publishing on demand. Het is één exemplaar, maar het is een boek met mijn naam er op. Mwahaha!
 • Ik ben een paar keer heel ziek geweest dit jaar en ik stel me nog steeds vragen bij mijn gezondheid.
 • Ik bracht een verlengd weekend door in het prachtige Zweden! ZWEDEN! Maar ik spotte er helaas geen euleunden. Helaas. Daarna bracht ik ook nog een weekje in Frankrijk door. En dan trok ik nog een dagje naar Londen met de collega’s onder de noemen “teambuilding”. Mwah.
 • Ik volgde een zalige workshop cupcakes versieren met suikerpasta en ontdekte zo iets waar ik van nature belachelijk goed in ben.
 • Ik begon aan pensioensparen en vind het nog steeds ronduit belachelijk dat je 40 jaar op voorhand aan iets moet beginnen denken. Veertig jaar! Ik weet zelfs niet wat ik volgende week allemaal ga doen, hoe moet ik dan weten wat ik over 40 jaar ga doen? Pfff… Maar goed. Pensioensparen dus.
 • Ik kreeg een Kindle van Het Vriendje! Boy oh boy! Beste. Kado. Ooit! Ik ben er helemaal verslaafd aan.
 • In totaal las ik 33 boeken.
 • Ik sloot me aan bij het meest fantastische naaiclubje van heel Europa en omstreken, Het Leuvens Stiksel, en leerde daar een hele hoop sympathieke madammen kennen.
 • En ik naaide vooral heel veel. Er mislukte heel veel. Ik vloekte heel veel. Maar af en toe kwam er iets leuks van onder het naaimasjien uit. Soms zelfs een keer iets draagbaars. Iets draagbaars. Stel je voor!

Dat was het zo ongeveer in een notendop. Wat 2011 weer in petto zal hebben, dat zullen we nog moeten zien. Ik ben alleszins van plan er weer een spectaculair jaar van te maken. En eigenlijk is dat wat ik iederen ook wil toewensen voor 2011: een spectaculair jaar! Yeah!

You Might Also Like

Pin It on Pinterest