Gebeurd

Doelstelling 2011

Hier ben ik dan alweer met een hele lijst doelstellingen voor het jaar onzes heeren 2011. Normaalgezien heb ik aan het begin van het jaar een hele waslijst van wat ik wil gaan doen en zit ik vol goede moed. Het leven gaat zijn gangetje en momenteel kan ik me wel vinden in hoe het allemaal zijn gangetje gaat. Er moet niet heel erg veel veranderen voor mij. Alles is goed zoals het is. Er zijn maar een paar dingetjes waaraan wat gesleuteld kan worden om het leven nog wat aangenamer te maken.

 • Een bed kopen
  Uhm… ja, het kwam er vorig jaar niet van, wegens een paar zeer goede redenen, maar dit jaar gaan we er voor. Een heerlijk tweepersoonsbed met de zachtste matrassen die je je kan inbeelden.
 • Op reis gaan met Het Vriendje
  Intussen weten jullie het misschien al, maar wij zijn allebei de slechtste planners van ongeveer het hele universum en dat is niet eens overdreven. Echt niet. Reizen plannen is dan ook een ware nachtmerrie voor ons. Alleen al een bestemming kiezen lukt niet. Vandaar dat we afgelopen jaar gemakkelijkheidshalve met de zus, de schoonbroer en het neefje zijn meegegaan. Dit jaar gaan we zelf iets ondernemen. Hoe? Wat? Waar? Wanneer? Wie zal het zeggen.
 • Verwatering tegen gaan
  Ik heb het gevoel dat 2010 langs de ene kant een jaar was waarin ik veel mensen heb leren kennen, maar ook een jaar waarin een paar zeer leuke vriendschappen verwaterd zijn. Helaas. En nu zitten daar een paar vriendschappen tussen die ik toch niet zo heel graag zie verwateren, dus wil ik daar graag iets aan doen door wat vaker met die mensen af te spreken. Laat dat nu net niet altijd even gemakkelijk zijn voor mij dankzij een paar rare kronkels, maar we gaan er voor. Mensen die zich aangesproken voelen: jullie zijn gewaarschuwd. 😉
 • 10in11 tot een goed einde brengen. Hierover meer in deze blogpost.
 • En jawel, cliché der clichés, maar uhm… er mogen een vijftal kilo’s af dit jaar. In principe zou ik negen kilo moeten afvallen om op het ideale gewicht voor mijn lengte te zitten, maar da’s misschien een beetje overdreven. Het is ook al zeven jaar geleden dat ik dat cijfer nog op de weegschaal heb gezien. Dus… Vijf is al meer dan genoeg. Dat heb ik begin 2010 nog regelmatig op mijn weegschaal zien passeren. Alleen weet ik nog niet goed hoe ik dat net ga aanpakken, want ik dacht dat ik vrij goed bezig was op gebied van gezond eten en genoeg bewegen, maar blijkbaar is dat niet goed genoeg. Gewoon stoppen met eten in het algemeen? Misschien helpt dat.
 • Life List
  Die is er uiteraard ook nog altijd. Ik weet al met zekerheid dat ik zeker één item ga doorstrepen dit jaar, een item waar ik heel erg hard naar uitkijk, maar waarover ik nog een beetje moet zwijgen. Nu zijn jullie nieuwsgierig hé? 😀

En voor de rest doe ik gewoon op mijn gemakske verder zoals ik bezig was. Misschien dat ik wat beter ga opruimen of een poging ga ondernemen een of ander game eindelijk uit te spelen of om échte macarons de Paris te maken of misschien ga ik er gewoon eten in Parijs zelf of misschien… misschien… Och, wie weet wat ik dit jaar nog allemaal zal uitspoken. Een ding staat vast: ik hou jullie op de hoogte. 😉

You Might Also Like

 • Saskia

  Succeser ermee 😉
  Ben benieuwd hoeveel doelstellingen er lukken, zal vast wel goedkomen toch?!

  Een gelukkig, gezond & liefdevol 2011 gewenst!

 • Goofball

  veel succes ermee. Een prettig 2011 toegewenst!

 • Bram

  Hohum .. ik vind het enigszins geestig hoe je in de vorige post zegt dat je goed geworden bent in het maken van desserts en je hier dan afvraagt waarom vermageren niet lukt 😉

  Gelukkig nieuwjaar he!

 • Kathleen

  @Bram: Haha, ik begrijp je, maar het ding is dat ik eigenlijk helemaal niet veel snoep. Die desserts, die worden misschien een keer in de maand gemaakt, soms zelfs maanden aan een stuk niet. Koekjes en snoep hebben wij zelfs niet eens in huis. Dus heel veel zoetigheden krijg ik niet binnen. Enkel choco en dat is in 2010 ook drastisch geminderd.

 • Pin It on Pinterest